Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.451
% 0.83
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.451
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Efsane Analist, Alacağı 3 Altcoin’i ve Giriş Seviyelerini Duyurdu!

Kripto piyasasında tahminleriyle ünlenen bir analist, Cardano’nun (ADA) çıkış yapmaya hazır göründüğünü söylüyor. Ayrıca, iki altcoin projesi için görünümü güncellediğini belirtiyor.

“Cardano (ADA) çıkış için hazır”

Popüler kripto para analisti Michaël van de Poppe, 612.700 Twitter takipçisine, son tahminlerini paylaştı. Analist, potansiyel giriş noktaları ve fiyat hedefleri için üç popüler altcoin projesinin grafiklerine bakıyor. Analist, , Proof of Stake (PoS) Blockchain’i Cardano’nun 0,50 doların biraz üzerinde önemli bir testle karşı karşıya olduğunu söylüyor. Ayrıca, bu seviyeyi geçmesi durumunda ADA’nın 0,63 dolara kadar çıkmasını mümkün görüyor. Efsane analist, şu ifadeleri kullanıyor:

0,507 – 0,51 dolarlık alanı temizleyebilirse sağlam ve ara vermeye hazır görünüyor. Uzun süre beklemek istersem, burada sert bir ret ve 0,46 dolar civarında bir test gibi bir şey olurdu. Aksi takdirde dönüş sırasıyla, 0,51 dolar / 0,59 dolar / 0,63 dolar ve 0,63 dolar tutarında olur.

Kaynak: Michaël van de Poppe / Twitter

Basın zamanında, ADA günlük bazda %1,24 kayıpla 0,48 dolardan işlem görüyordu. Bununla birlikte altcoin, haftalık olarak %3 kazanç kaydetti.

Analist, Chainlink, 8 doları çevirene kadar beklemede kalıyor

Analistin listesinde bir sonraki altcoin, merkezi olmayan oracle ağı Chainlink (LINK). Analist, düşen piyasa fiyatları daha yüksek bir dip (HL) gösterirse, uzun vadeli girmek için bir şans arayacağını söylüyor. Bu bağlamda Michaël van de Poppe, şu açıklamayı yapıyor:

Gri çizgiyi ve/veya 8 doları çevirene kadar bununla alım için ilgilenmiyoruz. Genel olarak, eğer piyasalar düzeltilir ve oynayacak bir HL arıyorsa, potansiyel bir uzun süreli bir giriş için yeşili arayacağım. Ardından 8 dolar ve/veya 9,25 dolara doğru oynayacağım.

Kaynak: Michaël van de Poppe / Twitter

Yazının yazıldığı sıralarda Chainlink (LINK), günlük bazda%0,31 düşüşle 6,88 dolardan el değiştiriyordu.

Analistin radarındaki son altcoin Verasity (VRA)

Michaël Van de Poppe, VRA’nın fiyat grafiğinde daha düşük bir dip noktasının göründüğü söylüyor. Ancak buna karşılık gelen bir göstergenin daha yüksek bir dip gösterdiği bir metrik olan olası bir yükseliş sapmasına dikkat ettiğini belirtiyor. Bu doğrultuda analist, şu değerlendirmeyi yapıyor:

% 90’dan fazla düştüğü için ağır düzeltmede. Bir boğa ayrışmasının ortaya çıkabileceği daha yüksek zaman çerçevesi destek bölgesi ise burada. Bunun, kısa vadeli bir geri dönüş yaşadığımızı göstermesi mümkün. Hedef: 0,01 dolar.

Kaynak: Michaël van de Poppe / Twitter

Basın zamanında Verasity %2,5 arttı ve 0,005607 dolardan işlem görüyor. VRA, geçen Kasım ayında 0,08 dolara kadar yükseldi. Ancak o zamandan beri istikrarlı bir şekilde düştü.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir