Kriptolar:
29515
Bitcoin:
$59.371
% 3.10
BTC Dominasyonu:
%52.6
% 0.26
Piyasa Değeri:
$2.20 T
% 1.96
Korku & Açgözlülük:
43 / 100
Bitcoin:
$ 59.371
BTC Dominasyonu:
% 52.6
Piyasa Değeri:
$2.20 T

Bu Altcoin’in Danışmanı FED Başkan Yardımcısı Olabilir!

ABD’de Biden yönetimi, altcoin XRP’nin arkasındaki şirket olan Ripple’ın eski danışmanı Michael Barr’ı ABD Merkez Bankası (FED) Denetim Başkan Yardımcısı olarak aday gösterdi. Hukuk profesörü ve eski Obama yönetim yetkilisi, Senato onayını alamayan eski aday Sarah Bloom Raskin’in yerini alması için aday gösterildi.

ABD Başkanı Biden, altcoin XRP’nin arkasındaki Ripple’ın danışmanını aday gösterdi

Michigan Üniversitesi’ndeki kamu politikası okulunun şu anki Dekanı olan yeni aday, para birimi denetçiliği ofisine aday gösterilen en büyük adaydı, ancak başarılı olamadı. Ancak bu sefer, yeni pozisyonu güvence altına almak için iyi bir şansı var. Henüz senatoyla eleme için karşı karşıya olmamasına rağmen, Barr, kendisini “işe yılların deneyimini getirecek nitelikli bir aday” olarak nitelendiren Başkan Biden’ın desteğine sahip. Biden ayrıca Barr’ın siyasi alanda geniş bir destek tabanına sahip olduğunu ve Barr’ın ilk oyu en kısa sürede tamamlama sözü verdiğini de söylüyor.

Benzer şekilde, Senato Bankacılık Komitesi Başkanı Senatör Sherrod Brown, bir Demokrat olan Barr’ı pozisyon için destekleyeceğini söyledi ve “Bu kilit adayı destekleyeceğim ve Cumhuriyetçi meslektaşlarımı eski kişisel saldırı ve demagoji oyun kitaplarından vazgeçmeye şiddetle çağırıyorum,” ifadelerini kullandı.  Ayrıca Capital Alpha’nın genel müdürü Ian Katz, Barr’ın pozisyonu alma şansının yüzde 60 olduğunu söyledi. Katz bir notta, “Barr, pek çok kişi tarafından Sarah Bloom Raskin’den daha ılımlı görülüyor” diye yazdı.

Barr’ın adaylığı kripto paralar için ne ifade edebilir?

Coinmuhendisi.com olarak haberlerimizde de yer verdiğimiz üzere ABD’deki kripto endüstrisi, çoğu düzenleyici olan birçok engelle karşılaştı. Barr gibi kripto para alanının içerisinde olan insanları aday göstererek hükümetin, ana akıma girmeye çalışırken endüstri için olumlu düşünceler içerisinde olabileceği konuşuluyor. Bu sırada, Biden yönetimi şimdi kripto için uygun bir düzenleyici çerçeve oluşturmaya çalışıyor. Bu yasa tasarısının, bu da endüstrinin ülkede sağlıklı bir büyüme yaşamasını sağlama açısından uzun bir yol kat edeceği düşünülüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir