Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$63.641
% 3.11
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 63.641
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Balinalar, Bir Gecede Bu Altcoin’den Onmilyonlarca Aldı!

En son verilere göre balinalar, popüler altcoin Chainlink’e (LINK) odaklanmış gibi görünüyor. Yalnızca bir gün içinde 140 milyon dolar değerinde 10 milyondan fazla LINK tokenının balinaların cüzdanına girdiği verisi paylaşılıyor. Pek, Chainlink fiyatı ne durumda? Sırada bir ralli var mı? Balinalar altcoin’i alırken analistlere göre Chainlink fiyatı bir ralliye girebilir. Fiyat ise 15.42 dolardan direnç gösterebilir.

Balinalar, popüler altcoin LINK’e odaklandı

Chainlink, büyük cüzdan yatırımcıları tarafından artan bir LINK birikimine tanık oldu. Bir kripto analiz platformu olan Whale Stats’ten alınan verilere bakıldığında, balinalar 140 milyon dolar değerinde 10 milyondan fazla LINK tokenı satın almış bulunuyor. Yakın tarihli işlem geçmişine göre Chainlink’in destek seviyesi 13,55 dolar. Ünlü bir kripto analisti olan Ali Martínez kısa süre önce bu konuda tweet attı. Martinez, 7.350 adresin 11.46 milyon LINK tokenı satın aldığını belirtiyor.

Son birikim, yatırımcılar arasında yükseliş görünümünü körüklüyor. Analist, 9.260 adresin 22.55 milyon token biriktirdiğini söylerken LINK fiyatı için sert bir direnç seviyesi olarak 15.42 dolara işaret etti.  Tipik olarak, daha fazla sayıda yatırımcının altcoin’i biriktirdiği fiyat seviyesi, fiyattaki yükseliş açısından kilit bir seviye olarak görülüyor. Fiyat seviyesinde altcoin’ler tarafından satış baskısında veya kârda artış olabilir. İlginç bir şekilde, balinalar bir gecede daha fazla LINK tokenını çantalarına ekleyerek altcoin’leri dolaşımdan çekti.

LINK fırsat alanında mı?

Chainlink’in daha yüksek benimseme ve fayda sağlama amacıyla kurulan altcoin projesindeki ortaklıklar fiyatta ralliyi körüklemese de balina hareketlerinin nasıl bir etki yaratacağı merak ediliyor. Analistler Chainlink fiyat trendini değerlendirdi ve önde gelen bir analist ve trader olan “lukasz_wydra”, LINK fiyatının 50 günlük hareketli ortalamaya dokunduğunu belirledi ve aşağıdaki ifadeleri kullandı:

LINK ilginç bir kurulumda. Birkaç gün önce düşüş trendi çizgisinin üzerine çıktı ve şimdi burayı destek olarak test ediyor. Ek olarak, 50 günlük SMA’ya az önce dokundu. Fırsat mı?

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir