Kriptolar:
29773
Bitcoin:
$71.334
% 7.71
BTC Dominasyonu:
%53.8
% 0.66
Piyasa Değeri:
$2.55 T
% 6.38
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 71.334
BTC Dominasyonu:
% 53.8
Piyasa Değeri:
$2.55 T

SHIB Ünlü Şirketin Sepetine Girdi! Analist: Alıyorum, Sıçrayacak!

Shiba Inu (SHIB) fiyatının, SHIB’in gerçek dünyada artan benimsenmesiyle kayıplarından kurtulabileceği düşünülüyor. Gerçek dünyada faydası olan iş ve uygulamalar, yatırımcılar arasında yükseliş görünümünü körükleyerek SHIB’in kabul edildiğini duyurdu. Bunların sonuncusu, Taylor Travel Management Group oldu. İşte detaylar…

SHIB patlamaya hazır, yükseliş trendine hazırlanıyor

Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere dünyanın en büyük sinema zinciri olarak kabul edilen AMC Theatres, geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamasıyla Dogecoin ve Shiba Inu ödemelerinin kabul edildiğini duyurdu. Firmalar ve kurumlar artan kripto talebini kabul ederken, Shiba Inu, Dogecoin ve Bitcoin olarak ödemeleri benimsemeye başladılar. AMC Theatres, geçtiğimiz gün, kripto ödemelerini kabul ettikten sonraki birkaç ay içinde mobil uygulamasında SHIB için destek eklediğini de bildirdi. AMC, ABD’deki kripto işlemlerini işlemek için Bitpay’i kullanıyor.

Taylor Travel Management Group, limuzin, helikopter ve özel jet hizmetlerinde Shiba Inu ödemelerini kabul etmek için BitPay ile ortaklık kurdu. Taraftarlar, Shiba Inu’nun artan gerçek dünya faydasının aktif kullanıcı sayısını ve on-chain (zincir içi) aktiviteyi artırabileceğine ve yatırımcılar arasında yükseliş görünümünü körükleyebileceğine inanıyor.

Analistler SHIB’in sıradaki hamlesi hakkında neler söylüyor?

Analistler Shiba Inu fiyat trendini değerlendirdi. Anonim bir kripto analisti ve traderı olan AltcoinSherpa, Dogecoin katili olarak da bilinen SHIB’i son konsolidasyon sırasında satın alarak Shiba Inu tokenlarını biriktirdiğini açıkladı. Analist, “Büyük ihtimalle moronca ama bu konsolidasyon süresince daha fazla SHIB almaya devam edeceğim,” ifadelerini kullandı.

FXStreet analistleri, Shiba Inu fiyatının ikiye katlanabileceğine ve 0.000050$’lık bir hedef belirleyebileceğine inanıyor. Analistler, ticaret platformu Robinhood’un Shiba Inu’yu listelediğini açıkladıktan sonra Shiba Inu fiyatında yüzde 22’lik bir ralli gözlemlediler. Analistlere göre, birden fazla başarısız girişimin ardından Shiba Inu fiyatı bir kırılmaya hazır. Yazım sırasında Shiba Inu, haftalık bazda yüzde 9’luk bir yükseliş ile 0.00002588 dolardan el değiştiriyor. Kripto para birimi, 14.2 milyar dolarlık piyasa değeri ile on beşinci sırada yer alıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir