Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.637
% 1.42
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.637
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Bu Altcoin’den Dev Başarı: Google Ekledi!

Piyasa değeri ile yedinci sırada yer alan altcoin Cardano (ADA) arama motoru Google’da önemli bir konum elde etti. ADA sahipleri artık varlıklarının ABD doları cinsinden miktarını rahatça hesaplayabilir – çünkü artık Google üzerinden Cardano-ABD doları dönüşüm oranı hesaplanabiliyor. coinmuhendisi.com olarak detayları aktarıyoruz…

Google, popüler altcoin Cardano’yu ekledi

Cardano (ADA) sahipleri, traderları ve yatırımcılar artık ADA’nın değerini Google üzerinden hem Bitcoin (BTC) hem de ABD doları (USD) cinsinden hesaplayabiliyor. USD dışında GBP, Euro, İsviçre Frangı gibi 50’den fazla pek çok fiat para birimi de seçenekler dahilinde. Bu tarz bir dönüşüm oranı tablosu, yalnızca Bitcoin ve Ethereum gibi büyük kripto para birimleri için kullanılabiliyordu. Birçoğuna göre Google’ın ADA’yı da seçmesi, oldukça kritik bir olay.

Bu sırada Cardano işlem hacmi yükseldi

Bu sırada kripto veri toplayıcı Messari.io’ya göre Cardano, Bitcoin (BTC) ve Ethereum’u (ETH) geride bırakarak 24 saat içinde çoğu işlem etkinliği kategorisinde ilk sırada yer aldı. İşlem duyarlılığına göre ADA, sırasıyla 15,1 milyar dolar ve 8,6 milyar dolar olan BTC ve ETH’yi 17,15 milyar dolar ile geride bıraktı. Düzeltilmiş işlem hacmi, UTXO tarzı işlemleri ve hesap tabanlı işlemleri adil bir şekilde karşılaştırmanın bir yolunu tanımladığı için işlem hacminin arkasında daha fazla bilgi sunarken, işlem hacmi yalnızca bir Blockchain’de taşınan toplam değeri ifade eder.

Bu sırada Cardano işlem ücretleri son bir günde son derece düşüktü ve toplamda 51.985 dolar ücret aldı. Mevcut en son veriler, 10 Şubat itibariyle ortalama 0,44 dolarlık işlem ücretini gösteriyor. Ağın son 24 saat içindeki ortalama Blockchain yükü yüzde 81’e ulaştı. Yoğun yükleme dönemlerinde meydana gelen başarısız işlemler ücretlendirilmiyor.

Bir diğer gelişmeye bakıldığında, IOHK Communications direktörü Tim Harrison, çekirdek geliştirici ekibinin Plutus akıllı sözleşme platformu için CIP-35 adlı yeni bir teklifte bulunduğunu açıkladı. Yazım sırasında Cardano (ADA), yüzde 2.8’lik bir düşüş ile 1.03 dolardan işlem görüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir