Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.555
% 0.94
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.555
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Bu Altcoin Apple Duyurusundan Sonra Yükselişe Geçti!

Bu Altcoin Apple Duyurusundan Sonra Yükselişe Geçti!

Apple‘ın heyecan verici Vision Pro ürünü duyurusunun ardından, blockchain tabanlı sanal gerçeklik projesi Victoria VR (VR), göz kamaştırıcı bir yükselişe geçti.

Victoria VR ekibinin yaptığı açıklamaya göre, şirket, Apple’ın Vision Pro ürünü için özel olarak tasarlanmış bir metaverse uygulaması geliştirmeyi planlıyor.

Uygulama, Victoria VR ekibinin vurguladığı gibi, “aşırı gerçekçi grafikler ve içine çeken bir oyun akışı” ile kullanıcılara etkileyici bir deneyim sunacak. Hazırlıkların tamamlanmasıyla birlikte, uygulamanın bu yılın ikinci çeyreğinde kullanıma sunulması hedefleniyor.

İlginizi çekebilir: Galxe Nedir? Coin Mühendisi Galxe’de!

Victoria VR ekibine göre, bu uygulama, Apple’ın Vision Pro ürünü ile Web3 teknolojisinin birleşiminden doğan güçlü bir sinerji sunacak.

Victoria VR’nin metaverse’ini oluşturan proje, Ethereum tabanlı bir token olan VR üzerine kurulu. Şirketin belirttiğine göre, uygulamadan elde edilen gelirlerin yarısı, aktif olarak metaverse’e katılan ve stake yapan kullanıcılara adil bir şekilde dağıtılacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir