Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.902
% 2.34
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.902
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

BtcTurk Nedir? Nasıl Kullanılır?

btcturk nedir

2013 yılında kurulan BtcTurk, Türkiye’nin en büyük kripto para işlem platformudur. 1 Temmuz 2013’te Türk lirası ile ilk Bitcoin alım satımına aracılık eden BtcTurk’ün 800’ü aşkın çalışanı bulunmaktadır. Dünyada kurulan ilk 5 kripto para alım satım platformu arasında bulunan BtcTurk ülkemizde ise ilk olma özelliğini taşımaktadır. Eliptik Yazılım ve Ticaret A.Ş. tarafından yönetilen BtcTurk, 5 milyondan fazla kullanıcısına 7/24 hizmet vermektedir.

Yaptığı yatırım ve anlaşmalarla BtcTurk, kullanıcıların Türk lirası ile Bitcoin ve diğer kripto paraların alım satımını yapabilmelerini ve Türkiye’deki banka hesaplarına Türk lirası çekebilmelerini sağlamaktadır.

BtcTurk, biriken deneyimi ve finans sektöründe sağladığı başarıyla 7/24 canlı destek veren uzman BtcTurk Destek Merkezi ile hizmet vermeye devam etmektedir. Nisan 2022’de Zendesk’in yaptığı kullanıcı memnuniyeti araştırmasında finans sektöründe % 89 memnuniyet oranıyla lider konumda bulunuyor.

Kripto para sektöründe yer almanın yanı sıra BtcTurk, finans ve teknoloji yatırımlarının yanı sıra spor alanında da destek vermektedir. Kadın ve Erkek Millî Futbol Takımları ile Kadın ve Erkek Millî Voleybol Takımlarının ana sponsorluğunun yanı sıra Türkiye Futbol Federasyonu eMillî Takımı’nın da destekçisi olan BtcTurk, oyun sektörüne ve espora da destek vermektedir.

Kullanıcıların Türk lirası ile kolayca Bitcoin alıp satabildikleri BtcTurk ve profesyonelce işlem yapabildikleri BtcTurk | Kripto, kripto para sektörünün lider markasıdır ve 13 yıllık sektörde 9 yıldır uzman ekibi, altyapısı ve finansal gücüyle kullanıcılarının varlıklarını uluslararası standartlarda korumaktadır. İstanbul Ticaret Odası’na kayıtlı Eliptik Yazılım ve Ticaret A.Ş. tarafından yönetilen BtcTurk, Türkiye Cumhuriyeti Sanal Pazaryeri Hukuki standartlarına uygun olarak 100.000.000 Türk lirası sermaye ile hizmet vermektedir.

BtcTurk Nasıl Kullanılır?

BtcTurk hesaplarına bankalar aracılığıyla Türk Lirası atılabilmektedir. Şirketin kayıtlı hesaplarına yapacağınız EFT’nin ardından hesabınıza tanımlanan yatırım ile birlikte BtcTurk üzerinden kripto alım satımlarına başlayabilirsiniz. Kripto alım satımının yanı sıra BtcTurk hisse alım satım hizmeti de sunmaya başlamıştır. Kullanıcılar yatırımları ile birlikte kripto alım satımları yanı sıra hisse alım satımı da gerçekleştirebiliyorlar.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir