Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.669
% 1.13
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.669
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

BtcTurk, Hisse Alım Satım Uygulamasını Başlattı

Btctürk hisse senedi btc türk nedir türkiyenin en büyük kripto para borsası

Türkiye’nin en eski ve işlem hacmi bakımından en büyük kripto para borsası BtcTurk, hisse alım-satımını başlattı.

Uzun zamandır kripto alanında faaliyet gösteren kripto borsası, yeni yaptığı duyuru ile hisse alım satım piyasalarına giriş yapıyor. 10.yılına giren BtcTurk bugün yaptığı basın açıklamasında, hisse alım satımı için BtcTurk Hisse uygulamasını başlattıklarını duyurdu.

BtcTurk Hisse ile kullanıcılarının Borsa İstanbul’da işlem gören bir çok hisse senedinin alımını ve satımını gerçekleştirebileceklerini açıkladı.

Bu platform, Türkiye’de bir ilke imza atarak, bir Türk kripto borsasının hisse alım satımında öncülük ederek sermaye piyasalarına yönelik bir hizmet sunma fırsatını sağlamış olacak.

BtcTurk, ana markası altında BtcTurk Kripto, BtcTurk Hisse, BtcTurk Teknoloji, BtcTurk Destek şirketleri ve BtcTurk Girişim, BtcTurk Cüzdan oluşumlarıyla  finans ekosistemindeki önemli bir yer sahibi olmaya devam ediyor.

BtcTurk Grup CEO’su Özgür Güneri konuyla ilgili yaptığı açıklamasında:

“Türkiye’nin ilk, dünyada dördüncü bitcoin alım satım platformuyuz. Bu 10 yıldır oluşturduğumuz deneyim, ekibimiz, markamızın gücü, teknolojik altyapımız ve yetkinliklerimizle beraber şimdi çok daha farklı ufuklara doğru yol almak istiyoruz. Bunların ana adımlarından bir tanesi; aslında Bitcoin ile beraber self finansal hizmetle ruhuyla oluşturduğumuz değer önerisi var. Bu kullanıcıyı odak noktasına koyan ve teknolojiyle harmanladığımız bir değer önerisi. Bu değer önerisini alıp geleneksel finansal enstrümanlara aktarmak istiyoruz. Hisse uygulamasıyla Borsa İstanbul’u Bitcoin ruhuyla kullanıcıların önüne sunuyoruz” dedi.

BtcTurk Kurucusu Kerem Tibuk ise:

“Bitcoin bizim için çok önemli. Bitcoin ve sektörün prestijini korumak kısa vadede edebileceğimiz kadar kar etmekten daha önemli. Bu yüzden bunu da layıkıyla yerine getirdiğimizi düşünüyorum. Türkiye’de bu sektörün bu kadar sağlıklı işlemesinin en büyük aktörlerinden biri olduğumuzu düşünüyorum. Bu da ayrı bir gurur veriyor. Bunu yaparken idealist bazı kurallarla bir de tabii ki şirketi büyütmek, bunu ticari olarak rakamlara yansıması o da çok güzel bir şey. BtcTurk şimdiye kadar yaşanan deneyimin aynısını hem yerli hem yabancı hisse alım satımı için yine aynı şekilde yansıtmayı, yaşatmayı istiyoruz” açıklamasında bulundu.

Meta şirketi tarafından oluşturulan Threads adlı platformda da artık sizlerle birlikteyiz, takip etmek için buraya tıklayın.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir