Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$64.092
% 3.26
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 64.092
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

BRC-20 Tokenleri 1 Milyar Dolarlık Piyasa Değerini Aştı!

BRC-20 Tokenleri 1 Milyar Dolarlık Piyasa Değerini Aştı!

BRC-20 Bitcoin tokenleri, 9 Mayıs’ta toplam piyasa değerlerinin 1 milyar doları aşmasıyla dikkatleri üzerine çekti. ORDI, NALS, VMPX, PEPE ve MEME gibi tokenlar, son 24 saatte 207,7 milyon dolarlık işlem hacmi gerçekleştirdi.

Çok zincirli cüzdan BitKeep, yakın zamanda mobil ve eklenti uzantılı platformlarında ordinals protokolünü ve BRC-20 protokolünü destekleyeceğini duyurdu. BitKeep ayrıca, yeni bir Bitcoin NFT bölümü ekleyerek ordinal protokolüne dayalı BTC NFT’lerin görüntülenmesine, basılmasına, aktarılmasına ve ticaretine izin vereceğini açıkladı.

Diğer cüzdan sağlayıcıları arasında Trust Wallet, Bitcoin ordinallerini desteklemezken, MetaMask ise Şubat ayında kullanıcıların sıradanları saklamasına olanak tanıyan bir özellik ekledi. Kripto para donanım cüzdanı sağlayıcısı Ledger da ordinals protokolünü destek

BRC-20 Token Standardı ve Özellikleri:

BRC-20 token standardı, “Bitcoin temel zincirinde saklanan token sözleşmelerini, token basımını ve token transferlerini oluşturmak ve yönetmek için Ordinals ve Inscriptions kullanan” yeni bir değiştirilebilir token biçimidir.

Bu standarda göre, Ordinals isimli bir numaralandırma sistemi, her bir satoshi’ye (0.00000001 Bitcoin) benzersiz bir numara atayarak takip ve transfer işlemlerini sağlar. Aynı şekilde, “inscription” adı verilen işlem ise her satoshi’ye bir veri katmanı ekleyerek kullanıcıların Bitcoin blok zincirinde benzersiz dijital varlıklar yaratmalarına olanak tanır.

BRC-20 token standardı, 8 Mart tarihinde Twitter kullanıcısı Domo tarafından geliştirilmiştir. Şu anda, Ethereum’da tahmini 400 milyon token bulunurken, Bitcoin ağı üzerinde 14.000’den fazla BRC-20 tokenı bulunmaktadır.

Ancak BitKeep araştırmacıları, BRC-20’nin yaratıcısının bu standardın değersiz olduğunu ve kullanıcıların bunu bir eğlence deneyi olarak görmeleri gerektiğini açıkça belirttiğini belirtiyor.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip etmeyi unutmayın.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

BRC-20 Tokenleri 1 Milyar Dolarlık Piyasa Değerini Aştı!” te bir düşünce

  1. Orhan diyor ki:

    Binance web3 cüzdanınızdan brc20 tokenlerı alıp satabilirsiniz mart 2024 boyunca yazıt ticareti için 1.000.000 $ ödül var. Etkinliğe katılın ve 1kez brlirtilen brc20 token alım satımı yapın.

    Bonus : #Gem1 tokenıda Twitter x de özel airdrop düzenliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir