Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.535
% 1.86
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.535
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Borsaların Listeleme Haberleri Sonrası BIGTIME Yükselişe Geçti!

Borsaların Listeleme Haberleri Sonrası BIGTIME Yükselişe Geçti!

GameFİ token’i olan BIGTIME, son günlerin en çok konuşulan token’ı olmayı başardı. Okex Coinbase Gate Mexc borsalarının listelenme haberleriyle çalkalanan token hakkında son listelenme duyurusu ise Binance Borsasından geldi.

Dünya çapında tanınan kripto para borsası Binance, bugün saat 17:30’da vadeli işlemler kategorisinde yer alacak olan BIGTIME’ı kullanıcılarına sunacağını duyurdu. Binance Vadeli İşlemler platformunda 20x kata kadar kaldıraç kullanarak işlem yapma imkanı sunacak.

Binance Borsasının 2 yıl öncesinde çekirdekten yatırım yaptığı proje, listelenme haberleri ile birlikte %40’a varan bir artış gerçekleştirdi ve son bir haftada neredeyse 6X yaptı.

BIGTIME

Anlık Piyasa Verileri

Anlık Fiyat: 0.2854$

Dolaşımdaki Arz Miktarı: 158M BIGTIME

Maximum Arz : 5B BIGTIME

Piyasa Değeri : 44M $

BIGTIME Nereden Satın Alınır?

OKX, Gate.io, Bitget, Coinbase gibi büyük borsalar aracılığı ile alım satım işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Borsalara kaydınız yoksa, komisyon indirimli kayıt linklerimize buradan ulaşabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir