Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.832
% 1.44
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.832
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Bored Ape Yacht Club NFT’lerinin Fiyatını Geçen NFT Serisi

Pudgy Penguins NFT

Pudgy Penguins NFT ‘leri fiyat olarak Bored Ape Yacht Club NFT’lerinin floor fiyatının üzerine çıktı. Geçtiğimiz aylardaki Ape NFT ‘lerinin fiyatlarının da düşmesi Pudgy Penguins‘in öne geçmesine sebep oldu.

İlginizi Çekebilir: Celsius İflas Sonrası Oluşan Borçları Ödedi

Parsec Finance verileri, bu sabah 11.00’de bir adet Pudgy Penguins taban (floor) fiyatının 22.2 ETH ((61.780$) olduğunu söyledi. Tam da o sıralarda bir tane Bored Ape Yacht Club NFT‘si anlık olarak 22.1 ETH (61.500$) idi.

Bu küçük fiyat farkı bile NFT dünyasındaki değişimi gösteriyor. Böylelikle, Ape NFT liderlik koltuğundan olacak gibi duruyor.

Daniel Meagaard, Twitter’da paylaştığı bir postta konu ile ilgili şunları söyledi:

” Pudgy Penguins NFT’ler BAYC’yi aştı. Bu Web3 ahlakına sadık kalarak topluluğu da dahil eden vizyon sahibi bir liderin kanıtı. Umarım Yuga not alıyordur.”

Bunun ardından Yuga Labs kurucu ortağı Gordon Goner, Twitter’da bir açıklama yaptı.

Goner, @pudgypenguins ‘den gurur duyduğunu söyledi. Ayrıca sözlerine şu şekilde devam etti:

Takımın bugün hissetmesi gereken duyguyu hatırlıyorum ve bu gerçeküstünün de ötesindeydi. O tek amaç ile çalışmayı özledim. Koşuşturmayı özledim. @LucaNetz bugün kazandınız. Devam.

Ek olarak, Kasım ayında başlayan Pudgy Penguins NFT‘lerinin yükselişi ile tam yüzde 320 değer kazanıldı. Fiyat 5 ETH’den 21 ETH’lere kadar yükseldi.

Pudgy Penguins NFT
Kaynak: Parsec Finance

Ayrıca, Bored Ape NFT‘leri de 2022 yılından beri düşüşe girmiş durumda. Tüm zamanların en yüksek seviyesi (ATH) yaklaşık 160  ETH idi. Şuan ise fiyat 22 ETH civarlarında gezmektedir.

Bored Ape NFT
Source: Parsec Finance

Ek olarak, Bored Ape markalaşma sorunları yaşıyor. Bu da fiyatı daha da olumsuz etkileyen sebeplerden biridir. Öte yandan, Pudgy Penguins Walmart‘ta oyuncak satıyor ve oyun kurmayı planlıyor.


Ek olarak, Coin Mühendisi Katıl üyesi olmak ve ayrıcalıklara erişmek için, Gönülden destek seçeneği ile özel Telegram grubumuza dahil olabilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir