Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.627
% 0.79
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.627
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

BONK’ta Short Pozisyonlar Artışta!

BONK'ta Short Pozisyonlar Artışta!

Ayılar varlıklarını duyurdukça, BONK‘a yönelik ilgi ve değerdeki düşüşe yanıt olarak short pozisyonlar büyüdü.

CoinMarketCap verilerine göre, daha önce memecoin kategorisinde öne çıkan BONK, son 24 saat içinde %10,30 oranında değer kaybederek ciddi bir değer düşüşü yaşadı. Aynı zamanda BONK‘un, işlem hacmi de %45,24 oranında azalarak yazı yazıldığı sırada 121,65 milyona geriledi.

Bu önemli fiyat düşüşü, yılın başlarında yaşanan kısa bir yükselişin ardından geldi ve BONK 11 Ocak’tan bu yana momentum yakalamakta zorlanmaya başladı. Bu süre zarfında kripto para, düşüş eğilimine işaret eden çok sayıda düşük tepe ve düşük dip seviyeleri sergiledi.

Teknik göstergeler açısından, BONK‘un Göreceli Güç Endeksi (RSI) son günlerde 68,30‘dan 52,95‘e düştü. RSI’daki düşüş, yukarı yönlü momentumun zayıfladığına ve satış baskısında potansiyel bir artışa işaret ediyor. Ek olarak, BONK için Chaikin Para Akışı (CMF) 0,22‘den 0,03‘e düşerek varlığa akan paranın gücünde bir azalmaya ve piyasa duyarlılığında satışa doğru potansiyel bir kaymaya işaret etti.

Yatırımcı duyarlılığına gelince, BONK‘a karşı short pozisyonlar yazım sırasında %52,6‘ya yükseldi. Short pozisyonlardaki bu artış, yatırımcıların BONK’un fiyatının daha da düşmesini beklemesiyle birlikte artan bir düşüş eğilimine işaret ediyor.

Ek olarak, Coin Mühendisi Katıl üyesi olmak ve ayrıcalıklara erişmek için, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir