Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$58.491
% 1.30
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 58.491
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

BONK Arbitrajı’na Yoğun İlgi, Solana Telefon Satışları Patladı!

Bonk

Bir zamanlar büyük bir pazarlama çabası harcanarak satışa sunulan Solana telefonu, şu anda BONK memecoin’i sayesinde beklenmedik bir popülerlik kazanmış durumda. Arbitraj trader’ları, Saga telefon sahiplerine yönelik duyurulan 30 milyon BONK token airdrop’ı ile telefon satışlarını patlatmış durumda. Bu durum, telefonun mevcut fiyatı olan 599 doların üzerine çıkarak, dağıtılacak olan memecoin değerini 700 dolara çıkarmış durumda.

Solana’nın kurucu ortağı Raj Gokal, Twitter’da yaptığı paylaşımda, “Saga satışları son 48 saatte 10 katına çıktı ve yeni yıla girmeden tükenecek gibi görünüyor.” ifadelerini kullandı. Gokal’ın cesaret bulan iş ortağı Anatoly Yakovenko ise telefonun fiyatının artırılması gerektiğini savundu.

BONK

Solana’nın Dogecoin’e benzer BONK token’ına olan ilgi, sadece bir hafta önce düşük satış rakamları gören Saga için hızlı bir toparlanmaya neden oldu. Saga, kullanıcıların kripto varlıklarını telefonun kendi donanımında güvenli bir şekilde saklamak adına gerekli özelliklere sahip, blok zinciri tabanlı bir akıllı telefon.

Airdrop duyurusu, telefonu almak isteyen trader’ları etkileyerek, Saga’nın Discord kanalına akın etmelerine neden oldu. Paylaşımlara göre, BONK airdrop’una katılmak isteyenler, Saga’nın özel uygulama mağazasından BONK uygulamasını indirmeleri gerekiyor.

Bir kullanıcı, Solana Mobile’ın çalışanı olduğunu iddia ederek, “Telefon size ulaştığında ‘dApp mağazası’ aracılığıyla ‘Genesis token’ mint’leyebileceksiniz. Bu token ile memecoin airdrop’una katılmayı talep edebilirsiniz.” şeklinde bilgi verdi.

Kıvılcım Çıkaran Bonk Binance ile Alevlendi

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir