Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.965
% 2.06
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.965
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Bondex, CoinList’te Yeni Ödül Kampanyası Başlattı!

CoinList, Bondex, Ödül Kampanyası, Fırsat

CoinList üzerinde düzenlenecek ödül kampanyası ile işe alım ve yetenek kazanımını dönüştürmeyi hedefleyen Bondex, katılımcılara uygulamayı indirip profesyonel profillerini tamamlayarak Bond puanları ve BDXN tokenleri kazanma fırsatı sunuyor.

Aylık bir milyondan fazla aktif kullanıcıya sahip olan Bondex, Web3, kripto, blok zinciri, NFT’ler, metaverse gibi alanlardaki şirketlerden fırsatları oyunlaştırılmış bir iş portalında bir araya getiriyor.

Dikkatinizi Çekebilir: Bitcoin 40.000 Dolar Sınırında! Boğanın Ayak Sesleri?

CoinList iş birliği ile düzenlenen kampanya, küresel bir yetenek ağı oluşturmayı, işe alım uzmanları ile etkileşim kurarak açık pozisyonları doldurmayı ve Web3 iş fırsatlarını sergilemeyi amaçlamaktadır. Kullanıcılar, uygulamayı indirip profesyonel profillerini tamamlayarak iş başvurularında bulunabilir, böylece Bond puanları ve BDXN tokenleri kazanma şansına sahip olacaklar.

Bondex

Kampanya kapsamında, Token Generation Event (TGE) ile birlikte kurucular ve erken benimseyenlere yönelik %2’lik bir airdrop dağıtılacak. Ayrıca, devam eden airdroplar Ekosistem Ödül Havuzundan finanse edilecek. Katılımcılar, airdrop tahsisatlarını artırmak için uygulama puanlarını yükseltmeli, kayıtlı arkadaş sayısını artırmalı ve puan bakiyelerini artırmalıdır.

Kampanyadan faydalanmak için Bondex’in hüküm ve koşullarına uygun olunması gerekmektedir. İlk airdrop 2024 yılının 1. / 2. çeyreği için planlanmıştır ve belirli uygunluk kriterleri doğrultusunda gerçekleştirilecektir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bondex, CoinList’te Yeni Ödül Kampanyası Başlattı!” te bir düşünce

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir