Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.507
% 0.70
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.507
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

BNB Zincirinde İlk Soulbound Token olan Binance Account Bound (BAB) Nasıl Mint Edilir

Merhaba arkadaşlar, bugün sizlere Binance’nin ilk Soulbound tokeni olan Binance Account Bound (BAB) nasıl mint yapabiliriz onu anlatacağız. İlk önce nedir bu Soulbound Token (SBT) derseniz; bir kişinin kimliğini Blockchain teklonojisi kullanılarak temsil eden yeni nesil NFT veya tokenlerdir diyebiliriz. Gelin hep beraber bu işlemi nasıl yapabiliriz ondan bahsedelim.

BAB token Hakkında Haberler • Coinkolik

İlk önce Binance mobil uygulamasını indirip https://accounts.binance.com/en/register?ref=UVI7AM0A linkten %20 indirim komisyonlu bir şekilde üye olduktan sonra KYC işlemimizi kesinlikle yapmamız gerekli nasıl yapabilirim derseniz Coin Muhendisi youtube kanalımızda sizlere detaylı bir şekilde anlattık kesinlikle izleyin. Kimlik doğrulama (KYC) işlemimizi de tamamladık. Bu arada unutmayın ki BAB jetonu devredilemez ve parasal değeri yoktur. Kimlik Doğrulamasını tamamlamış olan Binance kullanıcıları için dijital bir doğrulama aracı olarak işlev görecektir. Fakat ilerleyen günlerde bizlere güzel fırsatlar ve ödüllerden yararlanabileceğimiz söyleniyor.

Binance mobil uygulamasına girip görseldeki işaretli bölüme tıklayalım:

Daha sonra bu bölüme:

“Verify Now” butonuna tıklayalım:

Binance Wallet veya TrustWallet ikisinden birini seçelim:

Mesajı imzalaya tıklayalım yani “Sign”

“Get BAB Token” a tıklayalım:

 

1 BUSD değerinde işlem ücreti ödedikten sonra BAB tokenlerimiz Web3 cüzdanımıza gelecektir. 72 saatlik bir kitleme işleminden sonra istersek tekrar BAB token mint yapabileceğiz. Okuduğunuz içi teşekkürler…

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir