Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.864
% 1.50
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.864
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

BNB Chain Neye Hazırlanıyor? Yol Haritası Ne Diyor?

BNB Chain

BNB Chain geliştirme takımı, 2024 yılı yol haritasında, bireysel zincirlerin artık ayrı ayrı var olamayabileceğini açıkladı.

Ek olarak, 31 Ocak’ ta yayınlanan bir blog yazısına göre BNB Chain çok zincirli bir altyapı geliştirmeyi hedeflediğini duyurdu. Blog yazısının amacı ”One BNB” paradigması oluşturmaktı.

İlginizi çekebilir: Cardano (ADA) Tarafında NFT Furyası Başlar Mı?

Bu sayede BNB Coin farklı blok zincirlerinde kullanılabilecek ve böylece birleşik bir ekosistem yaratılacak. Ayrıca, yeni güncelleme ile birlikte opBNB, BSC ve Greenfield ağlarının birbiri ile bağlanacak.

One BNB ” Paradigması Nedir?

Bu hedeflenen proje ile veri depolama ve işleme daha da iyi düzeyde yapılacak. Ölçeklenebilirlik ve merkeziyetsizlik sorunları gidermek daha kolay olacak. Ek olarak, BNB Chain ekibinin açıklamasına göre, opBNB üzerinde saniyede 10.000 İşlem (TPS) gerçekleşmesi bekleniyor.

Bu yeni güncelleme iki aşamadan oluşacak:

  • Birinci Aşama: Maksimum güvenlik hedeflenmiştir.
  • İkinci Aşama: Kod bütünlüğü gibi yazılımsal sistemler üzerinde çalışılacak.

Bilindiği gibi BNB geliştirici aktifliği bir süredir yatayda. Bu bir süredir geliştiricilerin yeni özellikler için çalışmadığı anlamına geliyor.

Source: Santiment
Source: Santiment

Bu güncelleme BNB Zincir üzerine daha çok kullanıcı çekecek ve BNB Coin’ i de olumlu yönde etkileme olasılığı bulunuyor.

Ayrıca BNB Chain ekibi geliştiricilerle çalışmaya açık olduğunun sinyalini verdi ve şunları söyledi:

2024 yılında BNB Zinciri ve Web3 büyümesinde katkıda bulunması için tüm geliştiricileri çağırıyoruz. Birleşik ve güçlü bir çoklu zincir oluşturma hedefimizi hızlı, güvenli ve ölçeklenebilir bir şekilde gerçekleştireceğiz.

Ek olarak, BNB Chain aktif doğrulayıcıları 40′ dan 100′ e çıkaracağına inanıyorlar ve bu güncelleme ile BNB Greenfield 2.0 da piyasaya sürülecek.

Greenfield 2.0 Güncellemesi (BNB Chain)

Bu güncelleme ile blok zincir performansı 5 kat artacak. Ek olarak, AI, oyun, DePIN, DeSoc gibi sektörlerine de yeni özellikler gelecek.


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir