Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.655
% 1.56
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.655
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Blokzincir Akademisi: Sui Vakfı’nın Gençlere Yönelik Atılımı

Blokzincir Akademisi: Sui Vakfı'nın Gençlere Yönelik Atılımı

Blokzincir teknolojisi, gün geçtikçe daha yaygın bir şekilde benimsenmekte ve bu alanda bilgi sahibi olan öğrenciler ile genç girişimcilerin sayısı artmaktadır.

Sui Vakfı Genel Müdürü Greg Siourounis, verdiği röportajda, Birleşik Arap Emirlikleri merkezli Sharjah Amerikan Üniversitesi ile işbirliği içinde bir blokzincir akademisi kurmayı hedeflediklerini açıkladı. Bu girişimin, blokzincir teknolojisi ve uygulamaları hakkındaki farkındalığı artırmayı amaçladığını belirten Siourounis, gençlerin blokzincirin potansiyelini anlamalarına yardımcı olacak seminerler ve atölye çalışmaları düzenleyeceklerini paylaştı.

İlginizi çekebilir: Bitcoin ve Kripto Paralarda Son Durum! – 13 Şubat

Üniversite öğrencileriyle ilk temaslarında, birçok öğrencinin zaten blokzincir teknolojisine aşina olduğunu ve projelerinde blokzincir kullanmayı düşündüğünü gözlemlediğini ifade eden Siourounis, gençlerin blokzincirin sınırlamalarını ve yeteneklerini daha iyi kavramalarına yardımcı olacak eğitim araçlarına ihtiyaç olduğunu vurguladı.

Ayrıca Siourounis, gençleri yanlış bilgilendirmeye karşı korumanın da önemli olduğunu vurguladı. Onları blokzincirin gerçek potansiyeli konusunda eğitmek ve dışarıdan gelen yanıltıcı bilgilere karşı bilinçlendirmek gerektiğini belirtti.

Blokzincir akademisinin kurulması, Sharjah Emirliği’nin blokzincir araştırmaları ve eğitimi konusundaki hedefleriyle uyumlu bir şekilde ilerlemektedir. Sharjah Amerikan Üniversitesi Rektörü Tod Laursen, akademinin öğrencilere geleceğin konuları hakkında bilgi sağlamayı ve onları geleceğin değişen dünyasında başarılı olmaları için donatmayı amaçladığını vurguladı.

Ek olarak, Coin Mühendisi Katıl üyesi olmak ve ayrıcalıklara erişmek için, Gönülden destek seçeneği ile özel telegram grubumuza dahil olabilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir