Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.142
% 0.71
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.142
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

BlockFi, Madencilik Ekipmanı Satış Onayını Aldı

BlockFi Satış

Alacaklılarına geri ödeme yapabilmeye çalışan BlockFi, kripto madencilik ekipmanlarının satış onayını mahkemeden aldı.

2022 yılında yaşanan iflaslarda en büyük zararı yatırıcılar gördü. Yaşanan iflaslar neticesinde varlıklarını kaybeden yatırımcılar haklarını almak için şirketlere baskı kuruyor. İflas eden kuruluşlarının alacaklıları konumuna düşen yatırımcılar, firmalara bir bir dava açıyor. Bazı firmalar ise alacaklıların isteklerini karşılamak, ve zararlarını gidermek için yeniden yapılandırma planları oluşturuyor.

İflas eden kripto firması BlockFi, bu konuda adım atan şirketlerden yalnızca bir tanesi.

BlokFi, Mahkemeden Onay Aldı

İflas eden kripto kredi platformu BlockFi, geçtiğimiz haftalarda alacaklılarına geri ödeme yapmak için mahkemeden satış onayı istedi.

New Jersey Bölgesi için Amerika Birleşik Devletleri İflas Mahkemesi 30 Ocak günü bir karara vardı. Mahkeme karara göre, iflas eden şirketin geri ödeme yapabilmesi için kripto madencilik ekipmanlarını satmasına izin verdi.

Satış işlemi için tüm tekliflerin, 20 Şubat tarihine kadar ilgili taraflara gönderilmesi beklenmekte. Teklif,  varlıkları nasıl finanse edeceklerini içermelidir.

Alacaklıların ise verilen tekliflere itiraz etmeleri için 16 Mart’a kadar süreleri bulunmakta. BlockFi’nin avukatı Francis Petrie’nin mahkemeye, şirketin çeşitli varlıklar için teklif sahiplerinden zaten ilgi gördüğünü ve daha fazlasının gelmesini beklediğini söyledi.

Satış işleminden elde edilen gelirin alacaklılara geri ödeme yapılması için kullanılması beklenmekte.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version