Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.190
% 1.19
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.190
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

BlockFi, FTX ve Alameda Research ile 874,5 Milyon Dolara Anlaştı

BlockFi, FTX ve Alameda Research ile yapılan anlaşma kapsamında 874.5 milyon dolarlık bir uzlaşmaya vardı.

FTX’nin çöküşünden sonra sadece birkaç gün sonra iflas ilan eden kripto kredisi sağlayıcısı BlockFi, son mahkeme dosyasına göre, FTX ve Alameda Research’in mal varlıkları ile yaklaşık 1 milyar dolarlık bir anlaşma için “ilkesel olarak” anlaşmaya vardı.

Anlaşma uyarınca, BlockFi, FTX ve Alameda Research’e karşı toplam 874.5 milyon dolar alacak. Bu miktarın 250 milyon doları teminatlı bir alacak olarak işlem görecek ve FTX’in iflası sona erdirmeyi planladığı zaman, bu, alacakların öncelikle ödenmesini sağlayacak. Bu plan, Aralık ayında kreditörlerinin onayıyla FTX’in iflası sona erdirmeyi planladığı zaman öncelikle ödeme yapılmasını sağlayacak. Karşılığında, FTX, BlockFi’ye karşı olan iddialarını düşürecek ve BlockFi’nin kalan iddialarının, anlaşmaya göre FTX’in planına benzer diğer benzer iddialar gibi ödenmesine izin verecek.

FTX, Alameda ve BlockFi’nin karmaşık ve birbirine bağlı bir ilişkisi vardı. BlockFi, FTX’ten 400 milyon dolarlık bir kredi hattı aldı ve FTX, yasal adıyla West Realm Shires olarak, 275 milyon dolarlık bir iddiayla BlockFi’nin en büyük kreditörlerinden biriydi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir