Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.924
% 2.46
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.924
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Blockchain Capital 580 Milyon Dolarlık Fon Kapattı

Blockchain Capital 580 Milyon Dolarlık Fon Kapattı

Blockchain Capital, Kripto Oyunlar, tüketici/sosyal teknolojiler ve DeFi İçin 580 Milyon Dolarlık Fon Kapattı

Blockchain Capital, altyapı, oyun, DeFi (Merkezi Olmayan Finans), ve tüketici/sosyal teknolojilere yatırım yapmak üzere toplamda 580 milyon dolarlık iki yeni fonun kapanışını duyurdu. Bu fonlar, Blockchain Capital‘ın altıncı erken aşama fonu ve ilk “fırsat fonu” olarak faaliyet gösterecek. Fırsat fonu, zaten büyük finansman sağlamış olan şirketlere giriş yapmayı hedefliyor.

Blockchain Capital, bu fonlar aracılığıyla bireylere yenilikçi blockchain tabanlı uygulamalar ve hizmetler aracılığıyla dijital ve finansal hayatlarının kontrolünü verme amacını taşıyor. Bu, demokratikleştirilmiş ve dağıtılmış bir geleceğin vizyonunu temsil ediyor ve firmanın yatırım kararlarını şekillendiriyor.

Dikkatinizi çekebilir: SEC Mahkemeden Binance.US’e Denetim Talimatı Vermesini İstedi

580 milyon dolarlık toplam fon, iki fona bölünecek; 380 milyon dolar erken aşama fonuna ayrılacak ve geri kalan kısmı fırsat fonu için kullanılacak. Şu anda yatırım fonunun hangi tür projelere odaklanacağı belirsizliğini koruyor.

Blockchain Capital

 

Blockchain Capital, altyapı, DeFi, oyun ve diğer blockchain ve kripto fırsatlarına yatırım yapmaya devam edeceğini belirtiyor. Ancak firma stratejisinin sektörlerle ilgili olmadığını, bunun yerine blokzincir teknolojisi kullanarak teşvikleri yeniden ayarlamayı, kullanıcı güvenini yeniden inşa etmeyi ve dijital dünyamızın toplumsal sözleşmesini yeniden tasarlamayı hedeflediğini vurguluyor.

Blockchain Capital, kripto piyasasının volatilitesinin yanlış değerlendirmelere neden olduğunu belirterek, yeni nesil yenilikçilere daha fazla sermaye yatırmaya devam etme taahhüdünde bulunuyor. Bu fonlar, kripto/Blockchain tarihindeki en büyüklerden biri olarak kabul edilirken, Blockchain Capital‘ın sürekli olarak fon büyüklüklerini artırmayı amaçladığı bir sinyal olarak yorumlanmamalıdır.

Firma ortağı Spencer Bogart, gelecekteki fonların büyüklüğünün bu son duyurulan fonlardan daha büyük olmasını beklememediklerini ve AI fonu veya hedge fonu gibi genişlemeleri veya token ticareti yapmayı düşünmediklerini belirtti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir