Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.572
% 1.12
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.572
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

BlackRock, Bitcoin Varlıklarında MicroStrategy’i Geçti

Son açıklanan verilere göre BlockRock‘ın Bitcoin varlıkları MicroStraegy’i geçti. Bir dönemdir Bitcoin alımları ile bilinen MicroStrategy Bitcoin varlık sayısında geride kaldı.

Bitcoin alım haberleri ile kripto para piyasasında bir indikatör olarak adlandırılan MicroStrategy, Bitcoin varlıkları açısından BlackRock’a geçildi. HODL15Capital’in paylaştığı 8 Mart tarihli verilere göre dokuzuncu işlem haftasına giren IBIT yönetimi altındaki fon 196 bin 88 adet BTC’ye ulaşmış oldu. IBIT, son dönemde portföyüne 31 bin 588 adet Bitcoin ekledi ve kripto para piyasasının altını olarak nitelendirilen Bitcoin varlığını artırdı.

HODL15, paylaştığı tabloda portföyünde altı haneli Bitcoin tutan bir diğer ETF’in ise Fidelity Wise Open Bitcoin (FBTC) olduğunu ortaya koydu. Dokuzuncu hafta itibarıyla FBTC fonu 124 bin 876 adet BTC’yi yönetiyor.

BTC borsa yatırım fonlarında kaydedilen yüksek rakamlara karşın son alımını geçtiğimiz hafta yapan MicroStrategy’in elinde resmi olarak 193 bin adet BTC bulunuyor. IBIT fonunun son hamlesi, miktar olarak BlackRock’ın Saylor’un şirketini geride bırakmasıyla sonuçlandı.

Boğa piyasasının ana dinamiklerini gördüğümüz bu dönemde Bitcoin dün 70 bin dolara iğne atarak yeni bir rekora imza attı. Yükselişin ve boğa piyasasının habercisi olan kurumsalların kripto para piyasasına girmesi yükseliş momentumunun devam edeceğine dair sinyaller veriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir