Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.097
% 1.26
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.097
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Bitget Çin’deki Kullanıcılarına Kısıtlama Getiriyor!

Bitget

Singapur merkezli kripto para borsası BitGet, büyük bir yatırım anlaşmasının eşiğinde olduğunu duyurarak kripto dünyasında önemli bir gelişmeye imza atıyor. 2018 yılında kurulan ve CoinGecko verilerine göre son 24 saat içinde 493 milyon dolarlık işlem hacmine ulaşan BitGet, 20 milyondan fazla kayıtlı kullanıcıya sahip.

Dikkatinizi Çekebilir: Seba Bank, Amına Bank Olarak Yeniden Markalandı!

Şirket, bugün yaptığı resmi açıklamada, “Büyük bir yatırım için görüşme halinde olduğumuzu duyurmaktan memnuniyet duyuyoruz. Bu stratejik karar, bize daha fazla fırsat ve büyüme imkanı sağlayacak.” ifadelerini kullandı.

Ancak, bu önemli gelişme beraberinde bazı kısıtlamaları da getiriyor. Şirket, yatırım görüşmeleri nedeniyle Çin anakarasından yeni kullanıcı kaydı almaya son vereceğini açıkladı. Bu karar, BitGet’in büyüme stratejisinin bir parçası olarak değerlendiriliyor.

Nisan ayında Hong Kong pazarına giriş yapan BitGet, geçtiğimiz ay yaptığı açıklamada, bölgeden çekileceğini duyurmuştu. Bu çekilme kararı, şirketin küresel stratejisini şekillendirmeye yönelik adımlarından biri olarak değerlendiriliyor.

BitGet’in bu önemli adımı, kripto para dünyasında yaşanan hızlı değişimlere ve büyüme potansiyeline vurgu yapıyor. Şirketin aldığı kısıtlama kararı, önümüzdeki günlerde kripto para piyasasında nasıl bir etki yaratacak merakla bekleniyor.

Buraya Tıklayarak Bizleri Google News Üzerinden de Takip Etmeyi Unutmayın.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir