Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.232
% 0.83
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.232
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

KuCoin TON Ekosistemini Destekleyecek!

KuCoin, Ton Vakfı

KuCoin Ventures, KuCoin’in girişim kolu, The Open Network (TON) blok zinciri platformuna 20 bin dolarlık bir hibe sağlama sözü verdi. Bu stratejik adım, TON ekosistemini geliştirmeyi ve büyütmeyi amaçlamaktadır.

Dikkatinizi Çekebilir: Bitget Çin’deki Kullanıcılarına Kısıtlama Getiriyor!

Hibe fonu, özellikle beş ödeme veya oyun finansmanı (GameFi) platformu, araştırma-geliştirme projeleri, topluluk oluşturma, pazarlama faaliyetleri ve TON Bootcamp gibi kuluçka girişimlerini destekleyecek. TON Vakfı’ndan Ian Wittkopp, KuCoin’in bu hibelerle ekosistemi destekleyeceğini ve gerçek dünya blok zinciri çözümlerine katkı sağlayacağını vurguladı.

KuCoin Genel Müdürü Alicia Kao, stratejik ittifakı, şirketin TON’un blok zinciri sektöründeki potansiyeline olan güvenine dayandırdı. Kao, “Bu ittifak, kripto ve blok zinciri endüstrisinin daha da gelişmesini teşvik etme misyonumuzla uyumludur” dedi.

Bu işbirliği, borsalar ile blok zinciri ortamı arasında olumlu bir sinerji yaratmayı hedefliyor ve kripto endüstrisinin daha geniş bir perspektiften gelişimine öncülük etme amacını taşıyor.

Buraya Tıklayarak Bizleri Google News Üzerinden de Takip Etmeyi Unutmayın.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir