Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.928
% 1.47
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.928
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Bitcoin’in Her Adımını Bilen Analist, Bu Altcoin İçin Uyardı!

İsabetli Bitcoin tahminleriyle bilinen bir analist, ADA grafiğindeki trend modellerine dikkat çekiyor. Analiste göre 0,54 dolar altcoin projesinin kaderi için oldukça kritik olacak…

Peter Brandt, Cardano grafiğinde tanıdık trend modellerine göz attı

Tecrübeli analist Peter Brandt’e göre Cardano’nun yükseliş momentumunu geri almak için 0,54 doların üzerinde (16 Haziran’ın en yüksek seviyesi) üzerinde kapatması gerekiyor. Ancak günlük zaman diliminde düşüş eğilimi gösteren bir teknik analiz modeli, Cardano’nun fiyatını ilk önce daha da aşağı çekmek için bir tehdit oluşturuyor.

Kripto para piyasası satış baskısı altında kalmaya devam ediyor. Bu esnada, piyasa uzmanları, borsalar yeni dip seviyeleri izlediği sürece düşüş eğiliminin devam edebileceğini söylüyor. Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, ADA’nın düşük performansını tartışırken ayı piyasasını aylar öncesinden tahmin etti.

Hoskinson, hiçbir duyurunun hiçbir şeyi değiştiremeyeceği konusunda hemfikirdi. Bu nedenle, protokolün gelişen teknik işlevlerine ve genişleyen topluluğa rağmen, ADA fiyatı herhangi olumlu ivme kazanmak için mücadele etmeye devam edebilir. ADA, geçtiğimiz yıl önemli kazançlar kaydettikten sonra 2022’de şimdiye kadar kötü bir performans sergiledi. Şu anda 3 dolar zirvesinden %85,71 değer kaybetmiş durumda.

Cardano’nuun trendi değiştirmek için 0,54 doların üzerinde kapanması gerekiyor

Tecrübeli analist Peter Brandt, Cardano’nun olumlu bir görünüm elde etmek için üstesinden gelmesi gereken kilit seviye hakkında fikir veriyor. Analiste göre bu seviye 16 Haziran’ın en yüksek seviyesi olan 0,54 dolar civarında. Brandt, günlük grafikte potansiyel olarak düşüş sinyali olan bir baş-omuz formasyonunun devamına dikkat çekiyor.

Cardano’nun fiyatı bu yıl etkileyici olmasa da, Santiment, 10.000 ila 100.000 ADA’ya sahip adreslerin biriktiğini ve son 30 günde 79,1 milyon ADA satın aldıklarını paylaştı. 100.000 ila 10 milyon ADA tutan balinalar da aynı şekilde satmayı bıraktı. Teknik analizler, balinaların ilgisi eşliğinde ADA fiyatının bir süre yükseleceğini gösteriyor.

İndikatörler altcoin için neler söylüyor?

Cardano için, son bir ayda, %50 Fibonacci seviyesi zorlu bir satın alma engeli yarattı. Sonuç olarak, Cardano’nun 0.48 dolardan düşüşü, satıcıların bir kama kırılması dayatmalarına yardımcı oldu. Ayrıca, EMA’lar hala düşüşte. Böylece, 0.48 dolardaki kamanın altında bir kırılma gördü. Tutarlı bir düşüş eğilimi, satıcıların 0,43-0,44 dolar aralığını yeniden test etmesine yardımcı olacak.

Diğer yandan, RSI, 41 direncinin altında gezinen düşüş görünümü aldı. Bu desteğin üzerinde bir kırılma, alıcıların satış baskısını hafifletmesine yardımcı oluyor. Sonuç olarak, yatırımcıların, ADA’da pozisyon almadan önce Bitcoin fiyatını yakından takip etmesi gerekiyor. Coinmuhendisi.com olarak aktardığımız üzere, yaklaşan Vasil hard fork nedeniyle Cardano ani sıçramalar kaydediyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir