Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.010
% 1.18
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.010
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Bitcoin Fiyatında Sert Düşüş! 66.000 Dolar Desteği Tehlike Altında

Bitcoin'de Teknik Analiz: Destek ve Dirençler

Dün akşam yaşanan trend kırılımıyla birlikte Bitcoin büyük bir geri çekilme yaşadı ve şu anda 66.000 dolar bandında bir destek bulmuş durumda. Ancak, eğer bu seviye kaybedilirse, Bitcoin’deki düşüşlerin 61.200 dolar bandına kadar devam etme olasılığı bulunmaktadır. Daha da aşağı yönlü hareketlerde ise 56.800 dolar seviyesindeki order block’a kadar düşüş hızlanabilir.

İndikatörler açısından, RSI ve Stoch RSI gibi göstergeler hala düşüş eğiliminde sinyal vermektedir. Bu da düşüşün devam edebileceğine işaret etmektedir.

İlginizi çekebilir: Bitcoin’in ani Hareketleri 661 Milyon Doları Yok Etti!

Bitcoin (BTC)

Likidasyon haritasına baktığımızda, alt kısımda bulunan likidasyonların alındığını görebiliyoruz ve şu an haftalık olarak sadece yukarıda bulunan fiat bölgelerinde likidasyonların olduğunu gözlemliyoruz. Bu durum, piyasada biraz yönlendirme tahminini zorlaştırmaktadır. Şu anda 74.400 dolar bölgesinde 230 milyon dolarlık bir likidasyon mevcut.

Bitcoin Likitasyon Haritası
Bitcoin Likitasyon Haritası

Piyasada Long-Short oranlarına baktığımızda genel olarak Shortçuların sayısının fazla olduğunu görüyoruz. Ancak Binance borsasında Long işlemlerin sayısının daha fazla olduğu bir durum mevcut.

Eğer Long işlemlerin sayısı artmaya devam ederse, piyasanın düşüş eğiliminde olabileceği düşünülebilir. Ancak Short işlemlerinde bir artış gözlenirse, piyasanın yükseliş eğiliminde olabileceği öngörülebilir. Dolayısıyla, Long ve Short oranları arasındaki farkın hangi yönde büyümeye devam edeceği, piyasanın genel hareketini belirlemede önemli bir faktör olabilir.

Piyasada Long/Short oranları
Piyasada Long/Short oranları

Kripto piyasaları ve sizden gelen altcoin analizlerini canlı yayınlarımızda takip etmek için YouTube kanalımıza abone olmayı ve bildirimleri açmayı unutmayın! En güncel içerikleri kaçırmadan izleyin ve piyasadaki gelişmelerden haberdar olun.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir