Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.745
% 1.18
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.745
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Bitcoin Yükseliyor! Piyasada Son Durum – 25 Ağustos 2022

Kripto para piyasalarının toplam hacmi TradingView verilerine göre yüzde 1,53 yükselerek 1 trilyon dolar psikolojik desteğinin üzerine 1,02 trilyon dolar seviyesine geldi. Hacmin yükselişi kripto para piyasasında yükselişlerin önünü açtı. Kısa çaplı düşüş ve yükselişler piyasayı zorluyor. Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Cardano‘daki (ADA) fiyat hareketini beraber inceleyelim. Bitcoin kaç dolar? Bitcoin‘de son durum ne? Ethereum fiyatı hangi seviyede? Solana‘daki son durum ne?

Bitcoin (BTC) Son Durum

Bitcoin, güne yüzde 1,52’lik düşüşle başladı. Piyasanın lider kripto parası Bitcoin 20 bin dolar desteğinden tepki almıştı, seyrine destek bölgesinin üzerinde devam etmekte. Bitcoin‘in 20 bin dolar desteğini denemiş ve tepki almış olması piyasadaki başka varlıklarda da düşüşe sebep oldu. Bitcoin şu anda kritik desteğinin üzerinde kararsız seyrine devam ediyor. Bugün az bir yükseliş yaşayan Bitcoin, bir üst direncinden tepki aldı. Direnci kırması piyasayı rahatlatacaktır.

Bitcoin’in 4 saatlik grafiği

Bitcoin için bir sonraki hedef 22 bin dolar seviyesi. Piyasada gördüğümüz bu hacimsiz hareketlere rağmen Bitcoin’in 22 bin dolara tutunması piyasa açısından oldukça önemli. Bitcoin yazı yazıldığı an itibariyle 21 bin dolar seviyesinden işlem görüyor.

Bitcoin canlı fiyatı için tıklayın.

Ethereum (ETH) Son Durum

Ethereum (ETH) tarafındaki fiyat hareketini incelediğimiz zaman ETH, güne yüzde 2,72’lik yükselişle başladığını görüyoruz. Ethereum da aynı Bitcoin gibi kararsız seyrettiği fiyat bandında güne yükselişle başladı. Ethereum’daki grafik de Bitcoin’e benzer. Etherrum da bir üst direncini denemiş ve tepki almış durumda. Ethereum’un şu anda bulunduğu fiyat bölgesi 1700 dolar desteği diyebiliriz. Ethereum’un bu ara banttaki minör direnci olarak 1650-1700 bölgesini gösterebiliriz.

Ethereum’un 4 saatlik grafiği

Ethereum’da destek bölgesi çalışırken bir sonraki hedef 1800 dolar seviyesi diyebiliriz. Yazı yazıldığı an itibariyle Ethereum 1.700 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Ethereum’un anlık fiyatı için tıklayın.

Solana (SOL) Son Durum

Piyasanın en popüler 9. coini olan Solana, güne yüzde 3,32 yükselerek başladı. Solana bulunduğu alan itibariyle destek ve direnç arasında yoluna devam ediyor. Solana‘nın fiyat bölgesine en yakın destek 34 dolar bölgesiyken en yakın direnç bölgesi ise 39 dolar bölgesi diyebiliriz.

Solana’nın 4 saatlik grafiği

Solana (SOL) yazı yazıldığı an itibariyle 36 dolardan işlem görüyor.

Solana’nın anlık fiyatı için tıklayın.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir