Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.827
% 1.31
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.827
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Bitcoin Spot ETF’i Onaylanacak mı? Cathie Wood Açıkladı!

ETF

Ünlü milyarder yatırımcı  Cathie Wood, son açıklamasında BTC spot ETF onaylanma olasılığını değerlendirdi.

ARK Invest CEO’su Cathie Wood, Amerika Birleşik Devletleri’nde  Bitcoin ETF onayı konusunda ümidinin arttığını açıkladı.

Wood, bu konuda “ihtimallerin yükseldiğini” ifade etti. Dolayısıyla kripto para yatırım ürünlerinin geleceği için olumlu bir bakış açısı sergiledi.

ARK Invest geçtiğimiz aylarda İngiltere merkezli bir ETF‘yi satın alarak Avrupa pazarına girmişti. Bir spot Bitcoin ETF‘si başlatmak için de İsviçre merkezli 21Shares ile işbirliği yaparak Nisan ayında SEC’e başvuruda bulunmuştu, .

Wood’un son açıklamalarında, “SEC tarafından onay gelirse, bir Bitcoin ETF‘si başlatmayı umut ediyoruz. ABD’de 21Shares ile ortaklık kurarak onaylanma olasılığının arttığını düşünüyoruz” dedi.

Düzenleyicilerin bu tür girişimlerde sık sık sorun çıkarttığını belirten Wood, Avrupa’da daha fazla kripto ürünü sunma hedefi olan ARK Invest için büyük bir sorun beklemediğini belirtti. Wood, “Kendi hislerime göre, bu konuda herhangi bir sorun olmayacak gibi görünüyor. Ancak, hala düzenleyicilerle işbirliği içinde olduğumuz ortaklarımızla çalışıyoruz” dedi.

BlackRock’un  Bitcoin ETF başvurusunda bulunması,   kripto para yatırımcılarının umutlarını artırmıştı. SEC’nin ertelemeyi, kabulü veya reddiyle ilgili kararını 10 Ocak’ta açıklaması bekleniyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir