Kriptolar:
29484
Bitcoin:
$57.689
% 1.39
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 1.10
Piyasa Değeri:
$2.16 T
% 2.11
Korku & Açgözlülük:
54 / 100
Bitcoin:
$ 57.689
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.16 T

Bitcoin Madencilik Şirketi Hut 8 Artık Daha Büyük Bir Kapasiteye Sahip

bitcoin

Canaccord analistlerine göre Bitcoin madencilik şirketi Hut 8, US Bitcoin Corp. ile birleşmesinin ardından artık daha geniş bir iş modeline sahip. Fiyat hedeflerini 17,50 dolardan 14 dolara çekerek satın alma notunu korudular.

Canaccord, Hut 8’in birleşme sonrası çeşitliliğinin arttığına dikkat çekerek, 9.000’den fazla bitcoin’e sahip olmasının önemli bir esneklik sunduğunu vurguladı. Şirketin gelir akışları arasında artık kendi kendine madencilik, yönetilen hizmetler, barındırma ve yüksek performanslı bilgi işlem yer alıyor.

Şirketin kendi kendine madencilik kapasitesi saniyede yaklaşık 7 exahash (EH/s) olup, mevcut gelirin yaklaşık %68’ine katkıda bulunmakta, geri kalanı ise diğer hizmetlerden gelmektedir. Canaccord, şirketin maliyet düşürücü önlemlerini ve US Bitcoin Corp. teknolojisini tesislerinde stratejik olarak kullanmasını övdü.

Canaccord, yaklaşan Bitcoin yarılanması olayının ortasında, Hut 8’in yönetiminin kısa vadede genişleme yerine verimliliğe öncelik verdiğini bildirdi. Buna ek olarak, Iconic Digital ile yapılan ortaklığın yıllık 20 milyon doların üzerinde nakit akışı yaratması bekleniyor.

Eski CEO Jamie Leverton’ın bir açığa satış raporunun ardından Şubat ayında ayrılmasıyla, US Bitcoin Corp. kurucularından Asher Genoot başkan ve yönetici rolünü üstlendi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir