Kriptolar:
29472
Bitcoin:
$57.557
% 6.39
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.05
Piyasa Değeri:
$2.21 T
% 5.02
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 57.557
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.21 T

Bitcoin Halving’i Yaklaşırken Bitcoin Piyasa Hakimiyeti %55,77’ye Fırladı

Bitcoin Halving

Yaklaşan Bitcoin halving’i piyasada büyük bir heyecan yaratıyor. Önde gelen kripto para biriminin piyasa hakimiyeti son 24 saatte %55’in üzerine çıkarak Bitcoin’e olan ilgiyi artırdı. Raporlar, en büyük kripto paranın likiditesinin önemli ölçüde azaldığını ortaya koyuyor. Ancak BTC hakimiyeti artarken altcoinler hızla düşüyor.

Bitcoin’in Piyasa Hakimiyeti Son 24 Saatte %55’e Dokundu

Özellikle, tokenin kümülatif likiditesi son bir ayda neredeyse yüzde elli düştü. Buna ek olarak, son kırk sekiz saatte yaklaşık yüzde otuz arttı.  Bu arada, Bitcoin’in hakimiyeti yeni zirvelere ulaşıyor.

Hakimiyetin önemli artışı neredeyse son üç yılda gerçekleşti. İstatistikler, BTC hakimiyetinin yüzde elli dokuza bile ulaşabileceğini gösteriyor. Ancak, bu artışın ardından bir geri dönüş yaşanması ihtimali de var. Şu anda topluluk, büyük öngörülen Bitcoin halvingini bekliyor. Bunu göz önünde bulundurarak, Bitcoin severler için birçok fırsat var.

Altcoin Piyasası da Büyük Etki Yaşıyor

Dolayısıyla, bu fırsatlar göz ardı edilmemelidir. Mevcut durum, olağan piyasa davranışını göstermektedir. Tarihi istatistikler, bunun normalde Bitcoin’in halving olayları arasında gerçekleştiğini ortaya koymaktadır. Bunun dışında Bitcoin’in performansı altcoin piyasasını da etkiledi.

Büyük balinalar tokeni büyük miktarlarda topluyor. Bu, piyasa kırmızı bir bölgeden geçerken toplam coin birikiminin yeni zirvelere ulaştığını ortaya koyuyor. Genel olarak, artan BTC hakimiyeti, en çok beklenen halving olayından önce iyimser bir tablo çiziyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir