Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$63.183
% 0.02
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 63.183
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Bitcoin ETF’leri 3 Günde 742 Milyon Dolarlık Rekor Çıkış Gördü

Bitcoin ETF'leri Rekor Kırmaya Devam Ediyor!

Spot Bitcoin ETF’leri, Ocak ayında piyasaya sürülmelerinden bu yana en büyük üç günlük çıkışlarını yaşadı.

Pazartesi ve Çarşamba günleri arasında, bu ETF’ler 742 milyon dolarlık bir çıkış yaşadı, bu da Grayscale Bitcoin Trust’tan önemli çıkışlarla birlikte BlackRock ve Fidelity Investments gibi önemli firmaların rekabetçi fonlara yeni yatırımlarında azalma olduğunu gösteriyor.

Buna rağmen, Bloomberg verilerine göre, bu ETF’ler başlangıcından bu yana 11.4 milyar dolarlık net yatırım çekti ve bu da onları en başarılı ETF lansmanlarından biri haline getirdi. Grayscale Bitcoin Trust, 13.3 milyar dolarlık bir çıkış bildirdi.

Küresel hisse senetleri ve altın yükselmeye devam ederken, Bitcoin’in rallisi ETF çıkış verilerini sindirirken ılımlı hale geldi. Ancak, Federal Rezerv’in potansiyel faiz indirimi sinyalleriyle desteklenen çeşitli varlık sınıflarını yükseltmesiyle Bitcoin’in değeri %5’ten fazla arttı.

Bitcoin ile ilgili şirketlerin hisse fiyatları da bir haftalık düşüşün ardından bugün dikkate değer kazançlar gördü. MicroStrategy’nin hisse fiyatı bugün %15 arttı. Marathon Digital ve Riot Platforms gibi önde gelen BTC madencilik şirketlerinin hisseleri de bugün Bitcoin’in toparlanmasıyla hafifçe toparlandı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version