Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.934
% 2.49
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.934
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Bitcoin ‘de Son Boğa Ve Düşüş Gelecek Dedi, Tarihini Açıkladı!

btc,etf,bitcoin halving,bitcon etf

Deneyimli kripto para analisti RamenPanda, 2024’te BTC Spot Borsa Yatırım Fonu (ETF) onayı ve halving olayının ardından son bir Bitcoin boğa piyasası öngörüsünde bulundu.

RamenPanda, cesur bir iddiada bulunarak, Mart 2024’te spot ETF onayı ve Mayıs 2024’te Bitcoin’in halving etkisinin, güçlü bir yükseliş trendine yol açarak yatırımcıların büyük karlar elde etmesini sağlayacağına inanıyor.

Ancak, ralliden sonra kripto alandan çıkma niyetini açıkladı ve düşüş eğilimine ilişkin çeşitli nedenler sundu. Özellikle 2022-2023 döneminde yaşanan uzun süren yatay seyir ve ayı piyasasının %80’lik hakimiyeti nedeniyle yorgunluk ve hayal kırıklığı yaşadığını belirtti.

RamenPanda, hala kriptoda olma nedeninin, spot ETF onayı ve halving kombinasyonunun, yatırımcılara zenginlik getirecek güçlü bir boğa piyasası oluşturacağına olan inancını vurguladı.


İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!


Bitcoin Spot ETF Aşağı Yönlü Baskı Yaşatacak

RamenPanda, Twitter’da yaptığı açıklamalarda, 2024’te onaylanması beklenen BTC Spot Borsa Yatırım Fonu (ETF) hakkında endişeli düşüncelerini dile getirdi. Ona göre, spot ETF, Bitcoin fiyatlarında baskılayıcı bir etkiye sahip olacak ve kripto parayı ABD hisse senetlerine kıyasla daha aşağı bir varlık haline getirecek.

Analiste göre, ETF Bitcoin’i daha erişilebilir ve likit hale getirecek olsa da, aynı zamanda kurumsal yatırımcılar tarafından manipülasyon ve fiyat baskısına karşı daha savunmasız hale getirecek. Bu durum, Bitcoin’in güçlü temellerine rağmen, uzun vadede altın gibi neredeyse hiç yükselmeyen bir varlık olarak hareket etmesine neden olacak. RamenPanda, altının boğa piyasalarında yükselmemesini, altın ETF’lerinin yatırımcılara fiziksel altına sahip olmadan kolayca altın ticareti yapma imkanı sunmasına bağladı.

Ayrıca, analist kripto paraların teknolojik atılımlar ve yapay zeka gelişmelerine rağmen, ABD hisse senetlerinin sert bir yükseliş yaşamasına yetişemediğini de eleştirdi. Kripto paraların daha önce hükümetlerin para basma politikalarından yararlandığını, ancak artık para birimlerinin daha pahalı hale gelmesiyle bu avantajın kaybolduğunu ifade etti.

RamenPanda, bu nedenlerle kripto piyasasından çıkmaya karar verdiğini ve 2024’te Bitcoin’in geleceği hakkındaki karamsarlığını açıkladı. Ancak, halving ve spot ETF onayının geçici bir boğa piyasası yaratmasını beklediği için hala kripto piyasasında kalmayı düşünüyor.


İlginizi Çekebilir:Arkham Nedir ? Nasıl Çalışır?

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir