Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.806
% 1.51
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.806
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Bitcoin Borsası Binance, Bu Altcoinler İçin Listeleme Duyurusu Yaptı!

BİNANCE

Bitcoin borsası Binance, bugün itibarıyla bir dizi yeni altcoin işlem çiftinin platformlarına eklenmesi haberini duyurdu. Bu gelişme, çeşitli kripto paralar için alım-satım işlemlerine daha geniş bir yelpazede erişim sağlamayı amaçlayan Binance’in sürekli genişleyen hizmet portföyünü bir kez daha ön plana çıkardı.

Binance, kullanıcılarının ticaret deneyimlerini zenginleştirmek ve spot işlem seçeneklerini çeşitlendirmek adına, 03 Nisan 2024, Türkiye saati ile 11:00’den itibaren BCH/USDC, LQTY/FDUSD, LTC/USDC, MASK/TRY, PENDLE/USDC ve RDNT/TRY dahil olmak üzere birçok yeni altcoin işlem çiftini aktif hale getireceğini ifade etti.

Ancak, Binance bu yeniliklerin belli başlı coğrafyalarda kullanılamayacağını da belirtti. Bu bağlamda, Kanada, Küba, Kırım, İran, Hollanda, Kuzey Kore, Suriye, ABD (ve bağlı bölgeleri Amerikan Samoası, Guam, Porto Riko, Kuzey Mariana Adaları, ABD Virgin Adaları dahil) ve Ukrayna’nın kontrolü dışındaki alanlarda yaşayan kullanıcılar, duyurulan yeni spot işlem çiftlerini kullanamayacaktır.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version