Kriptolar:
29660
Bitcoin:
$61.006
% 0.02
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.18
Piyasa Değeri:
$2.26 T
% 0.18
Korku & Açgözlülük:
56 / 100
Bitcoin:
$ 61.006
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.26 T

Binance Regülasyon Engellerine Takılıyor

Binance, Starknet'i (STRK) Listeliyor! İşte Bilmeniz Gerekenler shıb

Binance Holdings Ltd. şirketinin, önemli değişikliklerin yaşandığı çalkantılı bir yılın ardından, Bloomberg News tarafından açıklandığı üzere, açılış yönetim kurulunu atadığı bildirildi. Yönetim kurulu, CEO Richard Teng ve diğer üç üst düzey şirket yöneticisi -Heina Chen, Jinkai He ve Lilai Wang- dahil olmak üzere yedi üyeden oluşuyor. Buna ek olarak, üç de dışarıdan üye bulunuyor: Bloomberg’in haberine göre Gabriel Abed, Arnaud Ventura ve Xin Wang.

Daha önce Barbados’un Birleşik Arap Emirlikleri ve Kuveyt Büyükelçisi olarak görev yapan Gabriel Abed, LinkedIn profilinde de belirtildiği üzere iki ay önce diplomatik görevinden istifa etti. Arnaud Ventura, PlaNet Finance de dahil olmak üzere çok sayıda girişim kurmuş bir girişimcidir. Xin Wang, Bayview Acquisition Corp. şirketinde CEO olarak görev yapmakta ve LinkedIn profilinde belirtildiği üzere, birleşme ve devralmalarla ilgili konularda finans kuruluşlarına danışmanlık hizmeti sunmaktadır.

Bu raporun hazırlandığı sırada Binance konuyla ilgili acil bir yorumda bulunmamıştı. Ancak şirket, yönetim kurulu listesini web sitesinde yayınladı, ancak kesin yayın tarihi açıklanmadı.

2023 yılının sonlarında Binance, kara para aklama, lisanssız para transferi işi yürütmek için komplo kurma ve yaptırım ihlalleri ile ilgili suçlamaları kabul ederek toplam 4,3 milyar dolar para cezası ödemeyi kabul etti. CZ olarak da bilinen borsanın eski CEO’su Changpeng Zhao, kara para aklama ve yaptırım ihlallerini içeren suçlamaları kabul etti, 50 milyon dolar para cezasını kabul etti ve görevinden istifa etti. CZ’nin cezasının 30 Nisan’da verilmesi planlanıyor.

CZ’nin istifasının ardından Binance, Richard Teng’i yeni CEO’su olarak atadı. Teng daha önce Binance’in Küresel Bölgesel Piyasalar Başkanı olarak görev yapıyordu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir