Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.943
% 1.54
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.943
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

İflas Eden 3AC’nin Kurucuları Yatırım Turu Düzenliyor

3AC'nin

Batan şirket 3AC’nin kurucuları Zhu Su ve Davies, GTX adlı yeni bir kripto para borsası kurmak için 25 milyon dolarlık yatırım turu düzenleyecek.

FTX’in iflas ederek bir milyondan fazla alacaklıyı ortada bırakmasından iki ay sonra batan kripto hedge fonu Three Arrows Capital’in (3AC) kurucuları Su Zhu ve Kyle Davies, GTX adında yeni bir kripto borsası kurmak için 25 milyon dolarlık yatırım turu düzenleyecek.

Kurulacak olan yeni borsa ile mevduat sahiplerine FTX alacaklarını GTX’e aktarma ve USDG adı verilen bir token ile anında kredi alma olanağı sunmayı hedefliyor.

Kurucular, yeniden yapılanma sürecinde olan bir kripto borsası olan CoinFlex’i kuran Mark Lamb ve Sudhu Arumugam ile ortaklık kuruyor. Borsanın yönetici ekibi ise firmanın genel danışmanı ve baş teknoloji sorumlusu da dahil olmak üzere birkaç CoinFlex yöneticisinden oluşuyor.

Borsanın mümkün olan en kısa sürede faaliyete geçmeyi planladığı ve talep pazarının yaklaşık 20 milyar dolar değerinde olduğu tahmin ediliyor.

Three Arrows Capital, geçen yıl Terra ekosisteminin çöküşü ile beraber New York’ta Bölüm 15 iflas başvurusunda bulunmuştu.  Aralık ayında mahkeme, Zhu ve Davies’e 3AC’nin mülkiyeti veya mali durumuyla ilgili “defterler, belgeler, kayıtlar ve kağıtlar dahil olmak üzere kayıtlı bilgileri” teslim etmeleri için mahkeme celbi çıkarılmasına izin verdi.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version