Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.688
% 2.54
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.688
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Bitci’den Türk Sporuna 140 Milyon TL’lik Destek!

Kısa sürede dünyanın sayılı fan token platformlarından biri haline gelen Bitci Teknoloji, son 1,5 yılda Türkiye’de 13 farklı spor takımı ve federasyona 140 milyon TL’nin üzerinde kaynak sağladı.

Bitci Teknoloji’den Türk sporuna 140 milyon liralık destek

Bitci Teknoloji, son 1,5 yılda söz konusu organizasyonlara yaptığı işbirlikleriyle Türk sporuna desteğini kesintisiz sürdürüyor. 2020 yılında Bitci tarafından geliştirilen ilk yerli Blockchain olan Bitci Chain üzerinden, Türk sporuna 140 milyon TL’nin üzerinde fon sağlandı. İlk fan token iş birliği, 2020 yılının son çeyreğinde Karşıyaka Spor Kulübü ile hayata geçti. Bursaspor, Eskişehirspor, Türkiye Basketbol Federasyonu, Bitci imzasıyla fan token projelerini hayata geçiren organizasyonlar arasında. Bitci Teknoloji Üst Yöneticisi (CEO) Onur Altan Tan, yaptığı açıklamalarda şunları paylaşıyor:

Karşıyaka’nın ardından Türkiye Basketbol Federasyonu ile dünyada bir ilke imza attık ve milli takımlar düzeyindeki ilk fan token projesini hayata geçirdik. Bugün itibarıyla bu iki organizasyonun yanı sıra Türkiye’den Eskişehirspor, Ankaragücü, Denizlispor, Bursaspor, Kocaelispor, Fatih Karagümrük, Gençlerbirliği, Afjet Afyonspor, Bodrumspor, Adanaspor ve Türkiye Motosiklet Federasyonu ile fan token anlaşmalarımız bulunuyor.

Türkiye’de sayısız spor kulübü ve federasyon Bitci’yi tercih ediyor. Projelere, token arzlarının ayarlanması ve Bitci.com’da listelenmesi aşamasında da destek verildiğini söyleyen Onur Altan Tan, platformun takım ve taraftar bağlarını güçlendirdiğini ifade ediyor:

Her projemiz de yatırımcılar nezdinde çok büyük ilgiyle karşılandı. Biz bu token projelerini tasarlarken, üç ayaklı bir sistem kurduk. ‘Hem takımlar hem taraftarlar hem de yatırımcılar kazansın’ dedik. Şu anda fan token ekosistemi hala gelişme aşamasında. Önümüzdeki dönemde çok daha büyük gelişmeler, sürprizler gelecek. Özellikle taraftarların, destekledikleri takımlarla olan etkileşimlerini farklı bir seviyeye çekeceğiz.

Bitci’nin Türkiye’nin en büyük spor kulüpleriyle sponsorluk ve fan token anlaşmaları bulunuyor. Fan token desteğinin yanında, sponsor olarak da destek verdiklerini kaydeden Onur Altan Tan, Bitci’nin bugüne kadar 140 TL’nin üzerinde kaynak sağladığını paylaşıyor:

Anlaşmaların kapsamına göre, bazı takımlarına stadına ismimizi verdik, bazılarının göğüs sponsoru olduk. Bugüne kadar sponsorluklarımız ve fan token gelir paylaşımlarımızla birlikte Türkiye’de takım ve organizasyonlara 140 milyon liranın üzerinde katkı sağladık.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir