Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.654
% 1.57
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.654
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Bu 2 Altcoin’de Seloff! Fon Yöneticisi: O 2 Coinden Aldık!

Kripto para piyasasındaki en büyük satışlardan biri tam gaz devam ediyor. Satışlar, Bitcoin’in 2020’den beri görmediği fiyatlara ulaşmasıyla artıyor. Felaket fiyat performansının yanı sıra, trader’ler, ağır satış baskısı altında 1 doları kaybeden USDD ve USDN stabilcoin’leri ile sorun yaşıyor. Ek olarak, piyasa kırmızıda işlem görmeye devam ederken, ünlü fon yöneticisi Anthony Scaramucci, iki altcoin projesine yatırım yaptığını duyurdu.

Stabilcoinler sabitliğini kaybediyor

Tron (TRX) ve Bitcoin (BTC) destekli stabilcoin USDD dolara sabitliğini bu sabah kaybetti. Tron’un stabilcoin’i, yatırımcıların fonlarını türevler gibi farklı varlık sınıflarına kaydırmasıyla %1 düştü. Coinmuhendisi.com olarak, daha önce, beklenmedik enflasyon verilerinin ardından Paxos Global tarafından geliştirilen kripto altınlara yönelik artan talebi incelemiştik. Artan enflasyonla birlikte, finansal kurumların daha ciddi adımlar atması gerekecek. Bunun sonucunda, altcoin gibi riskli varlıkların çekiciliğinin düşmesi kaçınılmaz olacak.

Stabilcoinlere gelince, Tron DAO ve Neutrino, USDD ve USDN’nin 1 dolara sabitlenmesi için harekete geçtiklerini duyurdu. Justin Sun, USDD stabilcoin’ini savunmak için 2 milyar dolarlık fon ayırdı. Buna göre fonlar, Tron DAO’nun rezervinden gelecek. Neutrion ise, USDN stablecoin’in değerini artırmak için teminatlarının bir kısmını piyasaya saçmaya hazırlanıyor.

Bitcoin ve Altcoin piyasalarında kan banyosu

Amerika Birleşik Devletleri’ndeki enflasyon oranlarının piyasa beklentilerinin yeniden üzerinde çıkması, kripto alanında bir kan banyosunu tetikledi. Bunun sonucunda, Bitcoin ve altcoin fiyatlarının yükselişe geçeceğini öngören piyasa katılımcılarının beklentileri suya düştü. Beklenmeyen makroekonomik verilerin gelmesinden hemen sonra, stETH/ETH çiftinin sabitlenmesi de tehlikeye girdi. Bilindiği üzere stETH, stake edilen Ethereum’un tokenize edilen hali. Bu varlığın sabitliğini kaybetmesinin, Ethereum tarafında bir LUNA olayını tetiklemesi mümkün. Buna göre Ether, kan banyosu sırasında kendi sorunlarıyla karşı karşıya kaldı.

Ek olarak, bu şekilde devam ederse, ETH fiyatının 1.150 doların altına düşmesi muhtemel. Bu gerçekleşirse, Ether fiyatındaki düşüş, DeFi alanında bir tasfiye zincirinin başlamasına neden olacaktır. Bitcoin fiyatı da benzer düşüş görünümleri sergiliyor. Yazım sırasında Bitcoin, 23.628 dolardan işlem görüyor. Ayrıca, herhangi bir geri dönüş belirtisi göstermiyor. Ethereum’a gelince, ikinci en büyük kripto para piyasası 1.200 dolardan işlem görüyor.

Ünlü fon yöneticisi Bitcoin ve Ethereum satın aldı

Tüm bu piyasa kaosunun ortasında ilginç haberler de gelmeye devam ediyor. Görünüşe göre, Bitcoin ve Ether fiyatındaki skandallar ve düşüşe rağmen, bazı yatırımcılar lider kriptolardan vazgeçmiyor. Ayrıca, Son haberlere göre, ünlü fon yöneticisi Anthony Scaramucci, sepetine Bitcoin ve Ethereum ekledi. Bunun sonucunda ünlü yatırımcının lider kriptoya ve altcoin projesine neden yatırım yaptığı merak konusu oldu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir