Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.772
% 2.94
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.772
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Bitcicoin, Dünyanın En Çok Kazandıran Coin’lerinden Oldu!

Dünyanın en çok takip edilen kripto para platformlarından Coinmarketcap verilerine göre, son bir haftada dünyada en çok kazandıran kripto para birimleri arasında Bitcicoin de yer aldı.

Bitcicoin boğayı yaşıyor: Dünyanın en çok kazandıran coin’lerinden biri oldu!

Dünyanın lider fan token platformlarından Bitci’nin Blockchain platformu Bitci Chain’in mainnet coini Bitcicoin yükselişine devam ediyor. USDT paritesinde, son bir haftalık dönemde yüzde 134’ün üzerinde artış sergileyen Bitcicoin, bu artışla birlikte dünyanın en çok kazandıran kripto varlıkları arasına girdi. Dünyanın en çok takip edilen kripto para platformlarından Coinmarketcap verilerine göre Bitcicoin, son bir haftada en çok yükselen 30 coin/token projesi arasında yer aldı.

Brezilya başta olmak üzere farklı ülkelerde de kendi kripto para borsasını açmak için de çalışmalarını hızlandıran Bitci, Brezilya ve İspanya Milli Takımları, MotoGP, Glasgow Rangers gibi 40’a yakın takım ve organizasyonla fan token projelerini hayata geçirmişti. Anlaşma sağlanan fakat henüz arzları gerçekleştirilmeyen fan token’ların da önümüzdeki günlerde Bitci platformu üzerinden satışlarının yapılması bekleniyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version