Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.163
% 2.70
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.163
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Bir Kullanıcı Yanlışlıkla 1.36 Milyon Dolar Değerinde USDT’yi Kaybetti

Tether, ABD'li meclis üyelerine tepki gösterdi !!

Bir kullanıcı yanlışlıkla 1.36 milyon dolar değerinde Tether (USDT) tokenini Ethereum’daki USDT akıllı sözleşme adresine gönderdi. Bu kullanıcının dikkat çekici bir hata yapmasının ardında, önce 100 USDT’lik bir test işlemi gerçekleştirmesi özellikle ilginçti.

Normalde, bu tür transferleri gerçekleştirecek bir mekanizma olmadığı için doğrudan bir akıllı sözleşme adresine gönderilen tokenler geri dönülemez bir şekilde kaybolur. Çünkü token sözleşmeleri genellikle bu tür bir transfer işlevine sahip değildir. Ancak, USDT token sözleşmesi özel bir “destroyBlackFunds” işlevine sahiptir. Bu işlev, sözleşme sahibinin belirli USDT’leri belirli adreslerde dolaşımdan kaldırmasına izin verir. Bu, belirli adreslerin USDT göndermesini engelleyebilir, ancak bu adresler hala USDT alabilir. İlginç bir şekilde, USDT sözleşme adresi bile kara listeye alınmış durumda.

Hata fark edildiğinde, kullanıcı olayı Twitter’da paylaştı ve Tether’in CEO’su Paolo Ardoino sorunu çözmek için adımlar atabileceklerini belirtti. Verilere göre, USDT sözleşme adresi “destroyBlackFunds” işlevini kullanan bir işlem gerçekleştirdi ve bu da Ardoino’nun fonları kurtarmak için adım attığını gösteriyor. Ancak şu an için, kaybolan fonların Tether tarafından yeniden basıldığına dair herhangi bir kayıt bulunmuyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir