Kriptolar:
29536
Bitcoin:
$62.777
% 5.87
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.64
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 5.56
Korku & Açgözlülük:
48 / 100
Bitcoin:
$ 62.777
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Bir Dev Şirketten Daha Bitcoin Spot ETF Başvurusu Geldi!

bitcoin etf

Bazı iddialara göre varlık yönetim şirketi Fidelity, yakın bir gelecekte spot Bitcoin ETF adına başvuru gerçekleştirecek.


▪️ Fidelity’nin spot Bitcoin ETF başvurusu, iddialara göre ikinci girişimi olacak. Şirket, 2021 yılında Wise Origin Bitcoin Trust adlı bir spot ETF için başvuruda bulunmuştu ancak bu başvuru, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu tarafından reddedilmişti. Fidelity, deneyimlerinden ve piyasadaki değişimlerden elde ettiği bilgileri kullanarak yeni başvurusunu daha kapsamlı bir şekilde hazırlamış olabilir.

▪️ Fidelity, bu konu hakkında herhangi bir yorumda bulunmadı.

▪️ BlackRock’un şirkedi de 15 Haziran tarihinde ETF başvurusu yapmıştı. BlackRock’ın yapmış olduğu bu başvuru, diğer birçok şirketin de aynı yönde ilerlemesine sebep oldu. Önde gelen şirketler arasında Invesco, WisdomTree ve Bitwise gibi isimler de spot Bitcoin ETF başvurularını gerçekleştirdi.

▪️ BlackRock’un yaptığı başvuru, kripto para sektörü için umut vaat eden bir gelişme oldu, özellikle şirketin büyüklüğü ve etkisi göz önüne alındığında. BlackRock gibi önemli bir finansal kuruluşun spot Bitcoin ETF başvurusu, dijital varlık piyasasının daha da olgunlaşması ve genel kabul görmesi yolunda önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

fidelity bitcoin etf

▪️ Yapılan bu ETF başvuruları, kripto para birimlerine olan güveni artırabilir ve büyük kurumsal yatırımcıların sektöre ilgisini daha da artırabilir.

▪️ Bu gelişmeler, kripto para birimleriyle ilgilenen şirketlerin büyüyen taleplerini yansıtıyor. Spot Bitcoin ETF’leri, yatırımcılar için daha kolay erişilebilir bir araç sağlayarak kripto para pazarında likiditeyi artırabilir ve genel kabul görmüş bir varlık sınıfı olarak Bitcoin’in benimsenmesine katkıda bulunabilir.

ETF’in ne anlama geldiğini öğrenmek için buraya tıklayın.


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir