Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.558
% 1.08
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.558
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Bybit CEO’sundan Önemli Açıklama!

Bybit CEO'sundan Önemli Açıklama!

Dubai merkezli kripto para borsası Bybit, CEO Ben Zhou’ya göre mevcut MVP lisansının şirketin tüm müşterilere hizmet vermesine izin vermediğini belirtti.. Bybit, Dubai’de Minimum Uygulanabilir Ürün (MVP) hazırlık lisansını alırken, CEO tam piyasa ürünü (FMP) lisansı için çalıştıklarını ifade etti.

Bybit FinTech FZE adlı küresel borsanın iştiraki olan Bybit, Dubai’nin Sanal Varlıklar Düzenleme Kurumu (VARA) tarafından MVP lisansını aldığını duyurdu. Ancak CEO Ben Zhou, yaptığı açıklamada, mevcut lisansın yalnızca kısıtlı sayıda akredite yatırımcıya hizmet vermelerine izin verdiğini belirtti.

Zhou, VARA’nın inovasyon ve girişimciliğe olan ilgisini olumlu bulduğunu ve girişimcilerden geri bildirim aldıklarını sözlerine ekledi.

Tam lisansı aldıktan sonra, Bybit’in Dubai’de “mevcut tüm hizmetleri” sağlayarak tam kapsamlı bir sanal varlık borsası işletmeyi planladığını ifade eden CEO, bu hizmetler arasında danışmanlık, broker-bayi, saklama ve takas hizmetleri, borç verme ve borç alma, ödemeler ve havale hizmetleri ile yatırım hizmetlerinin yer aldığını belirtti.

Zhou, Birleşik Arap Emirlikleri’nin işletmeler için eşit bir oyun alanı sunduğunu ve düzenleyici netlik sağlama çabalarına odaklandığını ifade etti. Ayrıca, Bybit’in geleceğe hazır zihniyetiyle dijital ekonomide pay sahibi olmak isteyen yatırımcıları çektiğini ve Dubai’nin şirket için mükemmel bir yer olduğunu vurguladı.

Bybit’in son düzenleyici gelişmeleri, şirketin Dubai’de yeni genel merkezini açmasından kısa bir süre sonra geldi. Bybit ayrıca Kıbrıs’ta bir borsa ve saklama hizmeti olarak faaliyet göstermek üzere lisans aldığını duyurmuştu. Kazakistan’da da dijital varlık alım satım tesisi ve saklama hizmetleri sağlayıcısı olarak faaliyet göstermeye hazırlanıyor.

Bu gelişmelerle birlikte Bybit, düzenleyicilerle küresel erişimini genişletme konusunda agresif bir strateji izliyor. CEO Zhou, şirketin ayrıca Birleşik Krallık, Hong Kong ve Avrupa Birliği gibi diğer önemli yargı alanlarında meydana gelen gelişmeleri de yakından takip ettiklerini belirtti.

Bybit’in MVP lisansıyla ilgili sınırlamaların kaldırılması ve tam piyasa ürünü lisansının alınmasıyla birlikte, şirketin Dubai’deki faaliyetlerinin daha geniş bir müşteri tabanına hizmet vereceği bekleniyor.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir