Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.629
% 0.93
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.629
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Binance’ten Yeni Delist Kararı ve Kripto Piyasasındaki Etkileri

binance

Dünyanın önde gelen kripto para borsası Binance, kripto para pazarında önemli bir adım atmaya hazırlanıyor. Platform, popüler altcoinlerden altı tanesinin işlem çiftlerini spot işlemlerden çıkaracağını duyurdu. Bu varlıkların, Biswap (BSW), Kava (KAVA), Secret (SCRT), Synthetix (SNX), UniLend Finance (UFT) ve Wanchain (WAN) olduğunu açıkladı.

Delist İşlemleri ve Tarih

Binance’in resmi açıklamasına göre, bu delist kararı 2 Şubat’ta Türkiye Saati ile 06.00 itibariyle yürürlüğe girecek. Delist edilecek olan BSW/BNB, KAVA/ETH, SCRT/ETH, SNX/BNB, UFT/ETH ve WAN/ETH işlem çiftleri, spot işlemlerden kaldırılacak ve bu işlem çiftleriyle bağlantılı ticaret botları da aynı anda kapatılacak.

Binance, bu radikal kararın arkasında yatan sebepleri kullanıcılara açıkladı. Platform, delist kararının, ticaret çiftlerini optimize etme ve genel kullanıcı deneyimini iyileştirme stratejisinin bir parçası olduğunu belirtti. Bu tür stratejik ayarlamaların, borsaların rekabet avantajını sürdürebilmesi ve kullanıcılarına daha güvenli, hızlı ve verimli hizmet sunabilmesi için gerekli olduğunu vurguladı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir