Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.535
% 1.37
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.535
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Binance’ten Japonya Hamlesi: 3 Kripto Çifti Eklendi

Kripto para borsası Binance, Perşembe günü yaptığı duyuruda, küresel platformu ve Japon ticaret birimi üzerinde BNB, BTC ve ETH için Japon Yeni (JPY) ile spot ticaret çiftlerini eklediğini duyurdu. Bu değişiklikler 12 Mart’ta hayata geçecek.

Borsa, yeni yen-kripto çiftleri için başlayacakları bir aylık ücretsiz promosyon başlatacağını duyurdu.

Binance, özellikle 2021’den sonra yeniden piyasaya girişini işaretleyen Ağustos ayında yerel ticaret bölümünü kurduktan sonra Japonya ile bağlarını genişletmeye başladı. Binance’ın küresel platformu, websitesine göre, geçen Aralık ayında Japonya’daki kullanıcılar için faaliyetlerini durdurdu.

Ayrıca, Binance, Mitsubishi UFJ Trust and Banking Corporation (MUTB) ile fiat tabanlı stablecoin’ler üzerine çalışmak için bir ortaklık kurarak Japonya’daki varlığını genişletti. 2024 yılının sonuna kadar yen ve diğer fiat tabanlı token’ları piyasaya sürmeyi hedefleyen Binance Japan, 100 token listelemeyi amaçladığını açıkladı. Üç ek ticaret çifti ile birlikte borsa, platformunda toplamda 50 token sunacak.

Japonya, yerel kripto endüstrisinin lehine yerel kuralları değiştiriyor. Geçen Aralık ayında, Japon kabinesi, şirketleri gerçekleşmemiş kripto kazançları için vergi ödemekten muaf tutacak bir revizyonu onayladı. Geçen ay, ülkenin kabinesi, risk sermayesi şirketlerinin doğrudan kripto girişimlerine yatırım yapmasına izin veren bir öneriyi onayladı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir