Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.250
% 1.10
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.250
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Binance’ten Dev Ödüller! 25 Kasım’a Kadar Süren Etkinlik Başladı!

Binance

Binance, yeni ve mevcut kullanıcılarına özel dev bir ödül etkinliği düzenliyor. 25 Kasım’a kadar devam edecek olan etkinlikte, toplamda 20.000 USDT değerinde Futures Bonus Kupon kazanma şansı sizleri bekliyor.

Yeni Kullanıcılara Özel Görevler ve Ödüller:

Binance’a yeni üye olan kullanıcılar, ”coinmuhendisi” özel referans koduyla hesap açtıklarında büyük avantajlara sahip olacaklar. Hesap açan her kullanıcı, “Ödül Platformuna” girdiği zaman kendinisine özel görevi görebilecek. 7 gün içinde 50 USDT değerinde futures işlemi gerçekleştiren her kullanıcı, anında 10 USDT Futures Bonus Kuponu kazanacak. Toplam ödül havuzu 10.000 USDT ve ilk tamamlayanlar büyük ödüllerin sahibi olacaklar.

Notlar:

  • Toplam Ödül havuzu 10.000 USDT, ilk gelen alır esası dikkate alınacaktır.

Etkinliğe katılmak için ilk olarak Binance hesabınızın olması gerekmektedir. Eğer Binance hesabınız yoksa aşağıdaki link üzerinden kayıt olabilirsiniz.

Mevcut Kullanıcılara Özel Fırsatlar:

Referanssız üye olan Binance kullanıcıları, futures hesaplarını ilk kez aktifleştirirken referans kodu sorulacaktır. Eğer ”coinmuhendisi” referans kodumuzla hesaplarınızı aktifleştirip, 50 USDT değerinde futures işlemi yaparsanız, 10 USDT futures bonus kuponu kazanacaksınız. Ödülünüz 2 haftalık kısa bir sürede hesaplarınıza tanımlanacaktır.

  • Toplam ödül havuzu yine 10.000 USDT ve ilk gelen bu ödülün sahibi olacak.
  • Etkinlik 25 Kasım’a kadar devam edecek.

Bu fırsatları kaçırmamak için hemen Binance’e Borsasına‘coinmuhendisi” referans kodumuzla üye olun ve büyük ödüllerin tadını çıkarın!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir