Kriptolar:
29454
Bitcoin:
$63.475
% 1.41
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.60
Piyasa Değeri:
$2.32 T
% 2.25
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.475
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.32 T

Yearn.finance (YFI) Fiyatı Neden Düşüyor ? YFI Fiyat Analizi!

yearnfinance

Yearn.finance token(YFI) Fiyatı Neden Düşüyor? Geçtiğimiz haftalarda yaklaşık olarak %180 oranında yükselen YFI, 18 Kasım 2023 günü saatler içinde yaklaşık yüzde 40 değer kaybetti.

Yearn.finance (YFI) Teknik Analiz :

Yearn.finance

Geçtiğimiz günlerde Bitcoin’in yükselişi ile birlikte düşüş trendini kıran ve günler içinde yaklaşık yüzde 180 yükseliş gösteren YFI, geçtiğimiz gün saatler içinde yaklaşık yüzde 40’lık düşüş gösterdi.

Teknik olarak grafiğe bakıldığında gerçekleşen yükseliş 30 Temmuz 2022 tarihinde bıraktığı likiditeyi temizlemiş görünüyor olsa da ardından gelen düşüş ve grafikteki büyük mumlar yatırımcıları paniğe uğrattı.

Düşüş Nereye Kadar Sürecek?

Yearn.finance

Fonlama oranlarına ve açık pozisyon oranlarına baktığımızda fonlamanın eksiye düşmesi ve açık işlemlerin artmasından dolayı ağır bir satış baskısı olduğunu söylemek mümkün görünüyor. Fiyattaki düşüş dalgasının sona ermesi için fonlama oranının düşmesi ve açık pozisyonların azalması beklenebilir.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz!

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Yearn.finance (YFI) Fiyatı Neden Düşüyor ? YFI Fiyat Analizi!” te bir düşünce

    • Kaan Akdağ diyor ki:

      Bonk token almak istiyorsanız, öncelikle Huobi, Bybit, Gate.io gibi borsalardan birine veya Uniswap, PancakeSwap, MEXC gibi merkeziyetsiz veya merkezi bir borsaya giderek hesap açabilirsiniz. Hesabınızı açtıktan sonra kimlik doğrulama işlemini tamamlamanız gerekecek. Bu işlem genellikle bir kimlik belgesi yüklemenizi gerektirir. Doğrulama tamamlandıktan sonra hesabınıza para yatırıp BONK Coin seçerek satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir