Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.531
% 0.21
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.531
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Binance’e Yeni Bir Altcoin Geliyor: Fiyat Pik Yaptı!

Dev Bitcoin borsası Binance, yeni bir altcoin listeliyor. Borsa Astar (ASTR)’ı, 28 Şubat 2022 tarihinde Türkiye saati ile 14:30’da Innovation Zone platformunda listeleyeceğini duyurdu. coinmuhendisi.com olarak, detayları sizler için derledik, birlikte konuyu inceleyelim…

Binance, yeni bir altcoin listeliyor: Astar (ASTR)!

Ünlü Bitcoin borsası Binance, yeni bir altcoin listeliyor. Borsa konuya yönelik şu açıklamada bulundu:

Binance, Astar’ı (ASTR) Innovation Zone’de listeleyecek ve ASTR/BUSD ve ASTR/USDT ticaret çiftleri Türkiye saati ile 14:30’da işlem görecek. Kullanıcılar artık ticarete hazırlanırken borsaya ASTR yatırmaya başlayabilir. ASTR için para çekme işlemleri 01.03.2022 tarihinde açılacak. Not: Para çekme açık süresi, kullanıcıların referansı için tahmini süredir. Kullanıcılar, para çekme işleminin gerçek durumunu para çekme sayfasında görebilirler. ASTR Listeleme Ücreti: 0 BNB. Risk uyarısı: Kripto para ticareti yüksek piyasa riskine tabidir. Lütfen işlemlerinizi dikkatli yapın. Binance‘in ticari kayıplarınızdan sorumlu olmadığı hatırlatılır.

Astar (ASTR) fiyatı, listeleme haberiyle sert yükseldi ve fiyat pik yaptı. Yazım sırasında kripto paradaki yükseliş eğilimi devam ediyor.

Astar (ASTR) nedir?

Astar Network, Polkadot üzerinde Ethereum Virtual Machine, Web Assembly ve Layer 2 çözümlerini destekleyen çok zincirli bir dApp merkezidir. ASTR, ağın yardımcı programı ve yönetişim tokenidir. ASTR token sahipleri ağ yönetimine katılabilir, işlem ücretlerini ödeyebilir ve tokeni stake ederek ödüller kazanabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir