Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.334
% 0.16
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.334
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Bu Metaverse Coin Önemli Bir Hamle Yaptı: Dünyada Bir İlk!

Decentraland, Metaverse Moda Haftası’nın lansmanını duyurdu. Metaverse coin MANA’nın arkasındaki Decentraland’in sunacağı Moda Haftası 24-27 Mart 2022’de gerçekleşecek. coinmuhendisi.com olarak, dünyada bir ilk olarak lanse edilen bu etkinliğin ayrıntılarını aktarıyoruz…

Decentraland, birçok lüks markanın yer aldığı Moda Haftası’na ev sahipliği yapıyor

Decentraland, 24-27 Mart 2022’de gerçekleşmesi planlanan Metaverse Moda Haftası’nın duyurusunu yaptı. Bildiriye göre, Dolce and Gabbana, Selfridges, Tommy Hilfiger, Jacob and Co ve daha fazlası gibi sayısız önemli moda markası dört günlük metaverse tasarım etkinliğine katılacak. Decentraland, Ünlü Tasarımcılar ve Lüks Moda Evleri İçeren 4 Günlük Moda Etkinliğine Ev Sahipliği Yapacak Mart ayının sonuna doğru, blockchain tabanlı metaverse Decentraland, bilgisayarlı podyumlardan oluşan en iyi seçim programıyla bir tasarım haftası geçirecek.

Moda çılgınlığı, diğerlerinin yanı sıra Vogue Arabia, Elie Saab, Guo Pei, Etro’nun görünümlerini vurgulayacak. Decentraland, sanal dünyanın Metaverse Moda Haftası’nın gelişmiş giyilebilir ürünleri öne çıkaracağını, sanal defile gösterileri sunacağını ve tüm şovlara ev sahipliği yapacağını açıkladı. Decentraland’ın Metaverse Moda Haftası, dünya çapında stil endüstrisindeki bazı önemli isimleri içerecek.

Decentraland’a göre, dört günlük tarzdaki gösteride Vogue Arabia, Elie Saab, Guo Pei, Etro, Jacob and Co, Dolce and Gabbana, Selfridges, Tommy Hilfiger, Ferocious, Dundas, Cavalli, Paco Rabanne, Hogan, Muller, Garrett Leight, Cavalli ve The Fabricant performanslarını tamamlayacak. Moda haftası üyeleri aslında Decentraland’ın Extravagance Fashion District adlı bölgesinde bir araya gelmek isteyecekler. Dört günlük etkinlik, Decentraland grubuna göre UNXD ve Vogue Arabia tarafından tanıtılacak.

Metaverse coin MANA’nın fiyatında son durum

Decentraland, 2020’de sembol giyilebilir cihazların piyasaya sürülmesinden bu yana sıra dışı ve popüler gelişmiş tasarımın ön saflarında yer aldı. Moda etkinliği, Londra perakendecisi Selfridges’in bir metaverse mağazası açmasıyla başlayacak. Paco Rabanne ve Victor Vasarely, Selfridges mağaza açılışında canlı bir deneyim yaşatacak. Bu sırada MANA, yüzde 0.4’lük bir düşüş ile 2.61 dolardan el değiştiriyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir