Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$63.610
% 0.73
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 63.610
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Binance Yeni Launchpool Projesini Duyurdu! XAI Nedir?

Binance, launchpool, XAI

Dünyanın en popüler kripto borsası Binance yeni launchpool projesi XAI tokeni duyurdu! XAI nedir? İşte Detaylar!

Kripto para borsaları arasında lider konumda olan Binance, Launchpool platformuna yeni bir token eklediğini duyurdu. Yapılan açıklamaya göre, borsa 5 Ocak tarihinden itibaren XAI çiftçiliği (Farm) başlatacak.

XAI Launchpool etkinliğine katılmak için öncelikle bir Binance hesabınızın olması gerekiyor. Eğer hala bir Binance hesabınız yoksa, hemen bu link üzerinden komisyon indirimi ile kayıt olabilirsiniz.

Bu önemli etkinlikte kullanıcılar, BNB, FDUSD ve TUSD token’larını ayrı havuzlarda stake ederek 4 gün boyunca çiftçilik yapabilecekler.

XAI Token Launchpool Detayları!

XAI, Arbitrum üzerine inşa edilen bir oyun blok zinciri ile öne çıkıyor ve Binance Launchpool’un 43. projesi olarak tanıtılıyor.

Launchpool web sayfasının önümüzdeki 24 saat içinde kullanıma sunulması bekleniyor ve etkinlik 5 Ocak tarihinde başlayacak. Dört gün boyunca BNB, FDUSD ve TUSD stake eden kullanıcılar, XAI token’larını kazanma şansına sahip olacaklar.

Toplamda 75 milyon XAI, toplam token arzının %3’ünü temsil ediyor ve bu büyük ödül havuzu, farklı tokenlere yatırım yapan kullanıcılara dağıtılacak. Dağılım şu şekilde gerçekleşecek: 60 milyon XAI (%80) BNB stake edenlere, 7.5 milyon XAI (%10) FDUSD stake edenlere ve 7.5 milyon XAI (%10) TUSD stake edenlere sunulacak.

Binance, 9 Ocak’ta saat 13:00’te XAI token’larını listelemeyi planlıyor. Bu adım, XAI’nin daha geniş bir yatırımcı kitlesi ile buluşmasına olanak tanıyacak.

XAI Nedir?

XAI, Arbitrum ARB ekosistemindeki ilk Katman 3 tokeni olarak dikkat çekiyor. Özellikle geleneksel oyuncuları hedef alan XAI, Web3 oyunlarına katılımlarını artırmayı amaçlıyor. Bu token, geleneksel oyuncuların kripto cüzdanlarıyla etkileşime girmeden favori oyunlarında oyun içi öğeleri takas etmelerine imkan tanıyor.

İçeriklerimizden anında haberdar olmak için buraya tıklayarak bizleri Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Binance Yeni Launchpool Projesini Duyurdu! XAI Nedir?” te bir düşünce

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir