Kriptolar:
29437
Bitcoin:
$62.274
% 2.58
BTC Dominasyonu:
%52.8
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.38 T
% 1.12
Korku & Açgözlülük:
65 / 100
Bitcoin:
$ 62.274
BTC Dominasyonu:
% 52.8
Piyasa Değeri:
$2.38 T

Binance Yeni Launchpool Projesini Açıkladı! Airdrop?

Binance Yeni Launchpool

Binance, Arthur Hayes’in danışmanlık desteğiyle geliştirilen Ethena (ENA) projesini 50. Launchpool projesi olarak duyurdu. Kullanıcılar, BNB ve FDUSD havuzları üzerinden ENA token’ı kazanmak için staking işlemlerine yarından itibaren başlayabilecekler. Staking süresi üç gün olacak ve ardından ENA genel listelemeye açılacak. Genel listeleme 2 Nisan günü gerçekleşecek.

ENA’nın listeleneceği kripto işlem çiftleri; ENA/BTC, ENA/USDT, ENA/BNB, ENA/FDUSD ve ENA/TRY olacak. Toplam arzı 15 milyar adet olan ENA’da, 300 milyon adet token Launchpool için ayrılmış durumda. Bu token dağılımının 240 milyon adedi BNB havuz ödülüne, 60 milyonu ise FDUSD havuz ödülüne ayrıldı.

Ethena (ENA), Ethereum blok zinciri üzerinde geliştirilen bir merkeziyetsiz finans protokolüdür. ENA, USDe adında bir sentetik dolara sahiptir. USDe’nin sene başında piyasa değeri sadece 85 milyon dolar iken, şu anki değeri yaklaşık olarak 1.3 milyar dolar civarındadır.

Ethena’nın sentetik doları USDe, yatırımcılara Lido’nun stETH tarzı likit staking token’larını koruyucu varlıklar olarak kullanarak sabit getiriler sağlamaktadır. Ayrıca, bu token’lar, türev borsalardaki sürekli vadeli kısa Ether pozisyonları ile dengelenerek 1 dolarlık kalıcı fiyat sabitlenmeye çalışılmaktadır.

Dikkatinizi çekebilir: SUI’den yeni Ortaklık!

Binance Yeni Launchpool projesi Ethena ayrıca, USDe sahibi olan ve token’larını (USDe’lerini) sisteme kilitleyen kullanıcılara toplamda 750 milyon adede varan ENA airdrop’u yapacak. Airdrop süreci 1 Nisan’da sona erecek ve 2 Nisan’dan itibaren kullanıcılar ENA token’larını talep etmeye başlayabilecekler. Airdrop’un ardından, Ethena yeni teşvikler için yeni bir airdrop daha yapacak.

2 Nisan itibarıyla diğer birçok kripto para borsasının da ENA’yı listelemesi beklenmektedir.

Ethena Nedir ? Ne İşe Yarar ?

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Exit mobile version