Kriptolar:
29436
Bitcoin:
$64.151
% 1.71
BTC Dominasyonu:
%53.0
% 0.42
Piyasa Değeri:
$2.35 T
% 0.27
Korku & Açgözlülük:
67 / 100
Bitcoin:
$ 64.151
BTC Dominasyonu:
% 53.0
Piyasa Değeri:
$2.35 T

Binance, Yeni Kripto Para Borsası İle Tayland’a Adım Atıyor!

tayland binance kripto para borsası

Binance, Gulf Energy Development ile işbirliği yaparak 2024 yılının başlarında Tayland merkezli bir kripto borsasını başlatmayı planlıyor.


Gulf Energy, Tayland’ın en büyük doğal gaz dağıtım şirketlerinden biri olarak bilinir. Taylandlı milyarder Sarath Ratanavadi tarafından kurulan ve yönetilen şirket, yenilenebilir enerji üretimi, altyapı geliştirme projeleri ve dijital altyapı işletmeleri de dahil olmak üzere çeşitli iş alanlarına aktif olarak yatırım yapmaktadır.

15 Kasım’da Gulf Energy tarafından Tayland Menkul Kıymetler Borsası’na sunulan başvuruda, Gulf Binance girişiminin başlangıçta sadece davet esasına göre faaliyet göstereceği ve 2024’ün başlarında başlatılacağı belirtildi.

Gulf Binance, 26 Mayıs’ta Tayland Maliye Bakanlığı’ndan dijital varlık operatörü lisanslarını alarak ülkenin SEC tarafından düzenlenen bir kripto borsası işletmesine izin kazandı.

Ayrıca Binance’in Asya, Avrupa ve Orta Doğu ve Kuzey Afrika bölge başkanı Richard Teng, borsanın, Gulf Energy’in kendi yerel varlıkları ve ağından faydalanarak, Gulf Binance’in yerel kullanıcılara blok zinciri teknolojisinin potansiyelini göstermeyi hedeflediğini belirtti.

Bu dönemde Binance, Tayland şubesini 2023’ün dördüncü çeyreğine kadar faaliyete geçirme planlarını açıklamıştı. Gelişmelerle ilgili daha fazla bilgi geldikçe, şirketin stratejilerine dair ek açıklamalar bekleniyor.

Buraya Tıklayarak Bizleri Google News Üzerinden de Takip Etmeyi Unutmayın!


Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir