Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$62.896
% 0.99
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 62.896
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Solana (SOL) Fiyatı Neden Yükseliyor!

Solana (SOL) Fiyatı Neden Yükseliyor! Solana (SOL), 20 Temmuz 2023 tarihinde %18’in üzerinde önemli bir fiyat artışı yaşadı. Bu, coinin piyasa değerini 27 milyar dolara yükseltti ve en büyük kripto paralar arasında en çok değer kazananlardan biri haline getirdi. Peki, bu güçlü rallinin nedeni neydi? En büyük olasılık, Ark Invest CEO‘su Cathie Wood‘un Solana ağını övmesidir. Wood, bir televizyon röportajında Solana’yı “Ethereum’dan bile daha hızlı ve uygun maliyetli” olarak nitelendirdi.

Dikkatinizi çekebilir: Bitcoin’de Son Durum!

Wood‘un övgüleri, Solana‘nın daha önce FTX‘in çöküşünün ardından yaşadığı düşüşten sonra toparlanmasını sağlamış gibi görünüyor. Bununla birlikte, coin yılın büyük bir bölümünde istikrarlı bir yükseliş eğilimindeydi ve bazı analistler bu eğilimi uzun süreli bir değer düşüklüğünden sonra fiyat düzeltmesine bağlıyor.

CoinGecko verilerine göre, yalnızca geçtiğimiz haftadan bu yana Solana’nın fiyatı %52‘den fazla artış gösterdi. Coinin yılbaşından bugüne kadarki performansı daha da etkileyici ve %350‘nin üzerinde şaşırtıcı bir artışa sahip. Bu yazının yazıldığı sırada SOL, 65.79 dolardan işlem görüyor.

Rallinin devamı gelebilir mi?

Wood’un övgülerinin Solana’daki ralliyi tetiklemesi muhtemeldir. Ancak, rallinin devamı gelip gelmeyeceğine dair kesin bir şey söylemek mümkün değil. Kripto para piyasası oldukça değişkendir ve kısa vadeli fiyat hareketleri genellikle haberlerden ve diğer faktörlerden etkilenir.

Solana’nın fiyatı, piyasanın genel gidişatına bağlı olarak da değişebilir. Ancak, Solana’nın uzun vadeli potansiyeli oldukça güçlü görünüyor. Coin, Ethereum’a benzer hız ve ölçeklenebilirlik sunarken, daha düşük bir işlem ücretine sahip. Bu, Solana’nın, Ethereum’un rakibi olarak yükselme potansiyeline sahip olduğu anlamına geliyor. Solana’nın fiyatı, önümüzdeki haftalarda ve aylarda nasıl performans göstereceğini görmek ilginç olacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir